Keystone logo
The University of Law Business School Online MSc Corporate Governance med bolagsrätt med yrkesutövning online
The University of Law Business School Online

MSc Corporate Governance med bolagsrätt med yrkesutövning online

Online

2 Years

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Jun 2024

GBP 11 300 *

Distansutbildning

* Oktober 2023 - juni 2024: £10 750 | September 2024 - juni 2025

Introduktion

Ta din karriär till nästa nivå med vår online-masterkurs i företagsstyrning med bolagsrätt. Vår nya MSc Corporate Governance with Company Law with Professional Practice Online-kurs är ett 2-årigt heltidsprogram för business master. Genom att dela det första studieåret med den 1-åriga MSc Strategic Business Management, drar det 2-åriga programmet nytta av ett andra år av yrkesutövning specifikt för att främja sysselsättningsmöjligheter för studenter.

Vårt yrkesutbildningsår erbjuder större flexibilitet än ett traditionellt placeringsår och låter dig bestämma hur du ska omsätta dina färdigheter i praktiken. Välj en akademisk avhandling, affärsplan, affärs- eller konsultprojekt eller en betald placering i branschen, beroende på vilket alternativ som passar bäst för din framtida karriärväg. (För mer information om Professional Practice Year besök detta webbplats ).

Organisationer hålls alltmer ansvariga för sina affärsbeslut och det finns ett ständigt växande fokus på etiska beteenden och företagens sociala ansvar (CSR). Under hela den här kursen kommer du att utveckla dina professionella färdigheter och utforska de viktigaste begreppen inom bolagsstyrning och bolagsrättsliga ramar, med fokus på affärsetik och de etiska och juridiska dilemman kring affärsbeslut.

Njut av flexibilitet – genom att studera på vårt onlinecampus kan du arbeta i din egen takt och kring dina andra åtaganden, inom givna tidsfrister och vid din föredragna tid på dagen, med fördelen av vår expertis, erfarenhet och fokus på anställningsbarhet.

Kurskrav

  • 2: 2 eller högre från en brittisk kandidatexamen eller motsvarande kvalifikationer
  • Internationella krav - En engelskspråkig nivå som motsvarar IELTS 6,5 eller högre med minst 5,5 i varje komponent.

avgifter

  • Oktober 2023 - juni 2024: £10 750
  • September 2024 - juni 2025: £11 300

Karriärsbana

MSc Corporate Governance med bolagsrätt.

Om skolan

Frågor