Keystone logo
The University of Law Business School Online MSc Corporate Financial Management med professionell praxis online
The University of Law Business School Online

MSc Corporate Financial Management med professionell praxis online

Online

2 Years

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Jun 2024

GBP 11 300 *

Distansutbildning

* Oktober 2023 - juni 2024: £10 750 | September 2024 - juni 2025

Introduktion

Vår nya MSc Corporate Financial Management with Professional Practice Online-kurs är ett 2-årigt heltidsprogram för företagsekonomi. Genom att dela det första studieåret med den 1-åriga MSc Strategic Business Management, drar det 2-åriga programmet nytta av ett andra år av yrkesutövning specifikt för att främja sysselsättningsmöjligheter för studenter.

Vårt yrkesutbildningsår erbjuder större flexibilitet än ett traditionellt placeringsår och låter dig bestämma hur du ska omsätta dina färdigheter i praktiken. Välj en akademisk avhandling, affärsplan, affärs- eller konsultprojekt eller en betald placering i branschen, beroende på vilket alternativ som passar bäst för din framtida karriärväg. (För mer information om Professional Practice Year besök detta webbplats ).

Designad för dem som vill fortsätta, avancera eller byta till en karriär inom företags- eller företagsekonomi, har vår Online Business Master-kurs ett starkt fokus på att maximera din framtida anställningsbarhet. Kursmodulerna är uppbyggda med tonvikt på att möta branschens behov samtidigt som de ger dig möjlighet att utveckla dina yrkeskunskaper. Om du har en numerisk bakgrund och ett intresse av att utveckla fördjupade specialistkunskaper och förståelse för nyckelaspekterna av företagsekonomistyrning är detta kursen för dig.

Njut av flexibilitet – genom att studera på vårt onlinecampus kan du arbeta i din egen takt och kring dina andra åtaganden, inom givna tidsfrister och vid din föredragna tid på dagen, med fördelen av vår expertis, erfarenhet och fokus på anställningsbarhet.

Kurskrav

  • 2: 2 eller högre från en brittisk kandidatexamen eller motsvarande kvalifikationer
  • Internationella krav - En engelskspråkig nivå som motsvarar IELTS 6,5 eller högre med minst 5,5 i varje komponent.

avgifter

  • Oktober 2023 - juni 2024: £10 750
  • September 2024 - juni 2025: £11 300

Karriärsbana

Finanshantering.

Om skolan

Frågor