Keystone logo
The University of Law Business School Online MSc Business Analytics med professionell praktik online
The University of Law Business School Online

MSc Business Analytics med professionell praktik online

Online

2 Years

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Jun 2024

GBP 11 300 *

Distansutbildning

* Oktober 2023 - juni 2024: £10 750 | September 2024 - juni 2025

Introduktion

Har du en passion för att utnyttja kraften i data? Vår nya MSc Business Analytics with Professional Practice Online-kurs är ett 2-årigt heltidsprogram för business-master. Delar det första studieåret med den 1-åriga MSc Strategic Business Management, det 2-åriga programmet drar nytta av ett andra år av yrkesutövning specifikt för att främja studenters anställningsmöjligheter.

Vårt yrkesutbildningsår erbjuder större flexibilitet än ett traditionellt placeringsår och låter dig bestämma hur du ska omsätta dina färdigheter i praktiken. Välj en akademisk avhandling, affärsplan, affärs- eller konsultprojekt eller en betald placering i branschen, beroende på vilket alternativ som passar bäst för din framtida karriärväg. (För mer information om Professional Practice Year besök detta webbplats ).

Denna mycket praktiska ackrediterade affärskurs online har utformats med ett starkt fokus på din framtida anställningsbarhet och är idealisk för dem med en numerisk bakgrund som vill finslipa sina färdigheter i nyckelaspekterna och teknologierna för datahantering, affärsintelligens och dataanalys. Denna kurs kommer att utrusta dig med förståelse och färdigheter för att lösa problem i teknikrika miljöer och fatta datadrivna affärsbeslut.

Denna kurs är ackrediterad av The Chartered Management Institute så efter framgångsrikt slutförande av kursen har du möjlighet att ansöka om ett CMI Level 7 Diploma in Strategic Management and Leadership samt din examen. Denna kurs erbjuds också som en "ackrediterad examen" av Chartered Institute of Marketing (CiM), vilket innebär att studenter kan få branscherkända kvalifikationer i en snabbare takt.

Njut av flexibilitet – genom att studera på vårt onlinecampus kan du arbeta i din egen takt och kring dina andra åtaganden, inom givna tidsfrister och vid din föredragna tid på dagen, med fördelen av vår expertis, erfarenhet och fokus på anställningsbarhet.

Kurskrav

  • 2: 2 eller högre från en brittisk kandidatexamen eller motsvarande kvalifikationer
  • Internationella krav - En engelskspråkig nivå som motsvarar IELTS 6,5 eller högre med minst 5,5 i varje komponent.

avgifter

  • Oktober 2023 - juni 2024: £10 750
  • September 2024 - juni 2025: £11 300

Karriärsbana

Business Analytics.

Om skolan

Frågor