Keystone logo
The University of Law Business School Online

The University of Law Business School Online

The University of Law Business School Online

Introduktion

76780_ScreenShot2018-05-21at10.39.37PM.png

Med så nära kopplingar mellan lag och verksamhet är det meningsfullt att en specialist i juridisk utbildning är väl rustad att utveckla en utmärkt företagsskola.

Med ett starkt fokus på praktisk lärande syftar juridiska högskolan till att göra eleverna anställbara och redo att lyckas på arbetsplatsen. Vi är stolta över att skapa rätt lärmiljö för att du ska kunna uppnå dina affärsbehov.

Ranking & ackreditering

Många av University of Law Business-program är ackrediterade av det prestigefyllda Chartered Management Institute (CMI) och studenterna kommer att dra nytta av ett CMI-examen utöver sin examen vid framgångsrik slutförande.

Studenter på ackrediterade program får också gratis medlemskap till CMI under hela kursen och i ett år efter avslutad kurs. Fördelarna inkluderar tillgång till Storbritanniens största förvaltningsbibliotek, tillgång till online-resursportalen, råd från anställda chefer och tillgång till online-CMI-mentorskapet.

anställbarhet

Anställbarhet står i centrum för allt vi gör på Business School.

Vårt anställningsgrupp ger dig en-till-ett-råd om hur du framgångsrikt kan engagera dig i affärskontakter från stora brittiska rekryterare som IBM, Lloyds of London och Price Waterhouse Coopers (PwC), som du kommer att mötas genom evenemang, workshops och besök till organisationer, så att du kan se förstahands hur verksamheten fungerar i den verkliga världen.

anslutningar

76779_ScreenShot2018-05-21at10.39.46PM.png

Vår rekord och erfarenhet som juridiska högskolan har gjort det möjligt för oss att etablera globala förbindelser inom juridik och näringsliv och det är genom dessa förbindelser att vi förstår hur viktigt det är att ha möjlighet att ansluta sig till potentiella arbetsgivare när du börjar din karriär.

Därför har vi utvecklat starka globala relationer med företag och arbetsgivare för att leverera utmärkta nätverksmöjligheter.

London plats

Förskollärare på juridikhögskolan lärs på vår London Bloomsburycampus i hjärtat av huvudstaden och i ett av Londons mest levande områden.

Många av våra kurser är också tillgängliga 100% online.

Våra kurser

76781_ScreenShot2018-05-21at10.40.04PM.png

Högskolan för juridik Business School erbjuder en rad forskarutbildningsprogram i hela Storbritannien, inklusive:

 • MSc Strategic Business Management
 • MSc Ledarskap och Human Resource Management
 • MSc International Marketing
 • MSc Corporate Financial Management
 • MSc Global Accounting

Vi erbjuder också Master of Business Administration (MBA) kurser som har utvecklats för yrkesverksamma från någon disciplin som är ute efter att avancera i sin nuvarande roll eller förbättra sin karriär att utvecklas till ledande och ledande roller.

Vi erbjuder två program som gör att du kan specialisera dig i internationell rätt eller entreprenörskap.

 • MBA Entreprenörskap
 • MBA International Law

Många av våra kurser är också tillgängliga 100% online.

Platser

 • London

  Store St, Fitzrovia, , WC1E 7DE, London

 • UK Online

  UK Online, Storbritannien

  Frågor