Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
University of Wyoming

University of Wyoming

University of Wyoming

Introduktion

University of Wyoming erbjuder utbildning i världsklass i det lilla samhället i Laramie, Wyoming. Grundades 1886 och välkomnar universitetet varje år mer än 14 000 studenter från alla 50 stater och 90 länder . Som ett universitetsbeviljande universitet är vi hängivna att betjäna staten Wyoming och producera akademiker som fortsätter att vara globala ledare. Här kan du studera allt från agronomi till zoologi, straffrätt till teater och dans.

Livet i Laramie

När du registrerar dig vid University of Wyoming registrerar du dig inte bara för en bra utbildning till ett överkomligt pris; du blir också en del av ett samhälle som är stolt över att bli utmanad, resa upp till tillfället och omfamna vår lokala omgivning. Du hittar oändliga, fyra säsonger utomhusäventyr, konst och kultur, ett livligt centrum och ett välkomnande campusgemenskap.

Vi är äkta

University of Wyoming grundades 1886 och är ett nationellt erkänt forskningsinstitut för landstipendier med expertfakultet, högt rankade akademiker och lokaler i världsklass.

Vi är anslutna

Dra fördel av små klassstorlekar, stödjande professorer och det lokala och statliga stödet som Wyomings enda fyraåriga universitet åtnjuter. Och en gång en cowboy, alltid en cowboy betyder att du får livslånga kontakter med studenter oavsett var din resa tar dig.

Vi är globala

Upplev världen som ditt klassrum med det största stipendiatillskottet för utlandet på något amerikanskt fyraårigt offentligt jordbruksuniversitet. UW-studenter studerar i nästan 50 länder varje år på 400 inhemska och utomlandsstudier .

Vi är äventyrliga

Hitta din Wyoming i de 30 milen med preparerade längdskidspår, 300 mil med snöskoterleder och mer än 100 miles med mountainbikespår, plus fiske, bergsklättring, 2,9 miljoner tunnland med nationalskog och mer. Utomhusmagasinet erkände UW som en av landets bästa utomhusskolor .

10 skäl att vara en cowboy

 1. Ett lågt förhållande mellan student och fakultet på 15: 1.
 2. Nationellt erkänd forskningsinstitution.
 3. Ett oöverträffat studieprogram utomlands.
 4. 200 studentorganisationer och volontärmöjligheter.
 5. Utbildnings- och forskningsanläggningar i världsklass.
 6. Konkurrensavdelning IA-idrottsprogram.
 7. Gör globala anslutningar genom UW-nätverket för alumner.
 8. Uppsökande och stöd till varje hörn i Wyoming och därefter.
 9. Erkänd som en topp utomhusäventyrskola.
 10. Utbildning i högsta nivå till ett utmärkt värde.

Brooke Cagle / Unsplash

Välkommen till Laramie

Ädelstenstaden Wyoming

Denna järnvägstad 1860-talet ligger inbäddat mellan bergskedjor på 7 200 fot och är nu hem för nästan 32 000 invånare, ett antal respekterade museer och otaliga one-of-a-kind butiker och restauranger. Ett dussin livliga väggmålningar, målade av lokala konstnärer, väcker den historiska staden Laramie till liv, medan tågkulan påminner den västra staden om dess rötter. Oavsett om du är på väg till Laramie-floden eller sjöarna i Snowy Range för att fiska eller utnyttja 2,9 miljoner tunnland av närliggande nationalskog för att vandra, cykla, läger eller åka skidor, väntar det episka äventyret i alla riktningar.

UW-historia

University of Wyoming grundades 1886 när Wyoming fortfarande var ett territorium. I september 1887 öppnade UW sina dörrar för 42 studenter och fem fakultetsmedlemmar - som passade universitetet i ”Jämställdhetsstaten”, både studenter och fakultet inkluderade kvinnor från första dagen. Old Main, som byggdes i utkanten av staden i Laramies stadspark, var UWs första byggnad och höll kurser, bibliotek och administrativa kontor under de första åren av universitetets existens.

Den första universitetspresidenten, John Wesley Hoyt, inrättade en läroplan med inriktning på konst och humaniora och skapade en forskarutbildning och normal skola. Dessutom lärde universitetet som Wyomings landstödinstitution kurser i jordbruk, teknik och militär taktik.

UW har sedan dess vuxit till ett stort undervisnings- och forskningsuniversitet med cirka 13 500 studenter och mer än 700 fakultetsmedlemmar. Under hela sin existens har UW varit det enda fyraåriga universitetet i delstaten Wyoming, även om det har upprätthållit en nära relation med statens samhällskollegier.

Program som friidrott, jordbruksförlängning, statliga och federala partnerskap - och nyare initiativ som School of Energy Resources och NCAR-Wyoming Supercomputing Center - har spelat viktiga roller i livet för många Wyoming-invånare och samhällen i nästan 125 år.

Universitetsarkiv på American Heritage Center är en stor resurs för att få tillgång till historiskt material om viktiga händelser och tusentals fotografier i sina digitala digitala samlingar.

Punkter av stolthet

UW Pride är mer än bara färgglada kläder - det är en djärv inställning som bygger på ett rikt arv av utbildning, utforskning och företagande och symboliserar västens ande . UW firar prestationerna för de individer som representerar vår institution inklusive studenter, fakultet, personal, alumner och givare, såväl som dess unika band med Wyomings befolkning.

UW Pride visar också vårt engagemang för spetskompetens inom anläggningar och program som stöds av offentliga och privata bidrag, allt från Michael B. Enzi STEM-anläggningen och Buchanan Center for Performing Arts till Top-Tier Science Initiative och Trustees Education Initiative.

Lär dig hårt, spela hårt. I mer än 100 år har Pokes-fans hejrat på sina favoritlag i UW-sporten medan de spelar sitt bästa Brown and Gold. Våra enastående student-idrottare tävlar i både NCAA Division IA och klubbsport och strävar efter spetskompetens på och utanför fältet. Go Pokes!

Platser

 • Laramie

  East University Avenue,1000, 82071, Laramie

Frågor