Keystone logo
© The University of Fredericton
University of Toronto School of Continuing Studies

University of Toronto School of Continuing Studies

University of Toronto School of Continuing Studies

Introduktion

Varför skaffa efterfrågade färdigheter på University of Toronto School of Continuing Studies ?

University of Toronto School of Continuing Studies (UofT SCS) Boot Camps utrustar dig med viktiga färdigheter som hjälper dig att vägleda din väg till framgång. Med strategiskt utformade läroplaner, interaktion ansikte mot ansikte och expertinstruktörer ger vi en pedagogisk erfarenhet som kommer att hjälpa till att forma din karriärs framtid.

Översikt över UofT SCS Boot Camps

  • Bygg en bred portfölj av projekt och applikationer i våra program för kodning, dataanalys, UX/UI, fintech och digital marknadsföring eller lär dig en rad färdigheter som är tillämpliga på industricertifieringar i vårt cybersäkerhetsprogram.
  • Alla våra program erbjuder ett deltidsschema, så att du kan utveckla dina kunskaper utan att lämna jobbet.
  • Vårt webbutvecklingsprogram erbjuder också alternativ som bäst passar ditt schema – med ett heltidsprogram för dem som vill studera i snabbare takt.
  • Dra nytta av ett brett utbud av karriärtjänster för att stödja din övergång till branschen.
UofT SCS Boot Camps erbjuds genom University of Toronto School of Continuing Studies , i samarbete med edXOm edXedX, en del av 2U Inc., arbetar med respekterade universitet och organisationer för att leverera innovativ, kompetensbaserad utbildning till en gemenskap med över 45 miljoner elever runt om i världen för att stödja dem i varje skede av deras liv och karriär. edX levererar uppstartsläger genom en uppslukande lärandeupplevelse med experttjänster och värdefulla resurser. Från och med 2021 har akademiker anställts av 6 700+ företag, inklusive mer än 62 % av Fortune 100.

Platser

  • Toronto

    King's College Circle,27, M5S, Toronto

    Frågor