Keystone logo
© BIMM University
University of Sussex Online

University of Sussex Online

University of Sussex Online

Introduktion

Nya sätt att lära sig, nya sätt att göra förändringar

Grundades 1961, University of Sussex har ett långvarigt rykte för att ge en utbildning i världsklass till alla. Våra distansutbildningskurser ger dig möjlighet att studera på Sussex, var du än är i världen.

Vi är ett forskningsintensivt universitet som lockar ledande akademiker och studenter från över 100 länder världen över. Vi utmanar konventionen, främja radikala och progressiva idéer för att ge studenterna en distinkt utbildningserfarenhet.

Vårt mål är att förbättra våra elevers liv och förse dem med verktygen för att göra sitt eget bidrag och förändra världen.

— Min främsta motivation för att studera International Marketing Masters var att få mer yrkeskunskaper och utveckla mina kunskaper. Bekvämligheten och flexibiliteten med online-lärande tilltalade mig verkligen. Genom att studera online kan jag studera och arbeta när det passar mig.”Kathryn Huang - Digital Marketing Executive och internationell marknadsföring MSc (online) student, Vancouver, Kanada.
 • Driva din karriär
  Fördjupa djupare in i ämnet som fascinerar dig, och främja din karriär med färdigheter som önskas av arbetsgivare över hela världen.
 • Lärande online
  Undervisas 100% online och med sex startdatum per år, våra kurser ger dig möjlighet att starta din kurs när du vill och studera i vår egen tid från ditt eget hem.
 • Stödja dina studier
  Dra nytta av vårt dedikerade online Student Success Team som hjälper dig på din resa från anmälan till examen.

lära sig, student, bärbar dator
geralt / pixabay

Studerar online med Sussex

Vi förstår att många av våra studenter väljer att studera en forskarutbildning för att förbättra sin karriär. Våra online-masterkurser är utformade med fokus på anställbarhet. Vi ser till att undervisning och lärande är praktiskt, fokusera på verkliga fallstudier och tillhandahålla färdigheter du kan ta direkt till arbetsplatsen.

Undervisade 100% online, våra distansutbildningskurser ger flexibiliteten för att passa din studie runt ditt liv och din karriär. Modulerna levereras med en karusellmodell, vilket innebär att om du behöver ta en paus från dina studier när som helst kan du helt enkelt ”avaktivera” kursen och gå med igen när du har tid att ägna dig åt dina studier igen*.

Undervisningen levereras av akademiker och utövare som leder banbrytande forskning och utvecklar nya sätt att tänka på världen. Som med våra kurser på campus, en tydlig Sussex-inlärningsstil går igenom varje magisterkurs. Du uppmuntras att tänka bortom och utmana normen.

Genom att studera i en virtuell klassrumsmiljö får du många ytterligare färdigheter värderade av arbetsgivare i dagens digitala värld. Du kommer att arbeta med virtuella projekt och inom virtuella team, med medstudenter i olika tidszoner över hela världen. Du kommer att vara säker på att arbeta inom digitala plattformar och vara en digital mästare inom din organisation.

Med online-tillgänglighet i åtanke, våra kurser är byggda för studenter med alla fysiska och kognitiva förmågor i alla geografiska områden.

Och med en mänsklig upplevelse som ersätter den opersonliga sidan av distansutbildning, våra onlinekurser samlar ett globalt nätverk av studenter genom peer-to-peer-lärande och diskussionsgrupper.

Våra online-mästare är här för studenter överallt som vill göra sin egen typ av förändring.

*maximal rasttid gäller för kurser.

Vad är 117651_notes-macbook-study-conference.jpg

Studentberättelser

Platser

 • London

  London, Storbritannien

Frågor