Keystone logo
University Of South Carolina Upstate Online & Distance Education

University Of South Carolina Upstate Online & Distance Education

University Of South Carolina Upstate Online & Distance Education

Introduktion

USC Upstate erbjuder totalt 15 online- och hybridprogram som gör det möjligt för våra studenter att genomföra en USC Upstate-examen på det sätt som bäst uppfyller deras behov. Över 10% av USC Upstate-studenter är inskrivna i helt online-program, och nästan 33% av våra studenter registrerar sig i minst en online-kurs varje termin.

SYFTE:

USC Upstates onlineprogram rankades som nr 1 bästa onlinehögskolan i South Carolina av SR Education Group baserat på låg undervisning och högsta median årliga alumnalön i staten ($ 72 700).

Syftet med distansutbildning vid USC Upstate är att erbjuda befintliga program och kurser med hjälp av online- och distansleveransmetoder. Den strävar efter att tillhandahålla en högkvalitativ studentupplevelse genom att utvidga tider och platser för programutbud och omfatta teknisk innovation. Genom partnerskap med andra utbildningsinstitutioner, företag, industrier och både gemenskaps- och offentliga byråer kommer USC Upstate att skapa inlärningsmöjligheter efter behov. Institutet kommer att visa operativt förvaltarskap genom att tillhandahålla dessa viktiga tjänster effektivt.

mål

Att upprätthålla den höga kvaliteten på befintliga akademiska program levererade genom distansutbildning enligt definition av lämpliga ackrediteringsorgan

Att följa SREB-principerna för god praxis för distansutbildning

För att säkerställa att den använda tekniken är anpassad till programmens art och mål

Platser

Platser
  • Spartanburg

    University Way,800, 29303, Spartanburg

    Frågor