Keystone logo
University Of South Carolina- Salkehatchie

University Of South Carolina- Salkehatchie

University Of South Carolina- Salkehatchie

Introduktion

University of South Carolina Salkehatchie är centralt beläget i det låga landet South Carolina med campus i Walterboro och Allendale. När vårt campus har vuxit har vår pedagogiska, kulturella och ekonomiska inverkan på samhället också. Vi är glada att fortsätta spela en viktig roll i de lokala medborgarnas liv när vi går in i vårt femte decennium av tjänst till landsbygdens lågland.

Vid University of South Carolina Salkehatchie trivs våra studenter och har minnesvärda collegeupplevelser. Med överkomlig undervisning och avgifter, massor av examensval, ett lågt förhållande mellan lärare och lärare och en enastående fakultet som ägnar sig åt att hjälpa varje student att nå sin fulla potential, har varje student en chans att växa och lära sig.

Våra elever går framåt, oavsett om det innebär att fortsätta till en fyraårig skola, hitta meningsfullt arbete inom ett område de älskar eller bara veta deras nästa steg. Varje student vid University of South Carolina Salkehatchie är en individ och vårt mål är att hjälpa dem att lyckas.

Platser

  • Allendale

    James Brandt Boulevard,465, 29810, Allendale

    Frågor