Keystone logo
University of Pittsburgh Online

University of Pittsburgh Online

University of Pittsburgh Online

Introduktion

Uppdraget för Pitt Online, en avdelning vid University Center for Teaching and Learning, är att erbjuda avancerade yrkesprogram som står i proportion till de som erbjuds studenter på Pittsburgh Campus när det gäller kvalitet, fakultet och supporttjänster. Fakulteten vald för Pitt Online undervisar kurser både på och utanför campus, och ger samma engagemang för kvalitet, stramhet och efterlevnad av högsta professionella standarder.

Genom Pitt Online är samma högkvalitativa program som erbjuds i traditionella klassrumsinställningar nu tillgängliga för kvalificerade sökande oavsett geografiskt läge. Supporttjänster har också utformats för att ge Pitt Online-studenter en överlägsen inlärningsmiljö genom virtuell tillgång till universitetets många resurser, inklusive digitala bibliotek, akademisk rådgivning och instruktionsmaterial.

Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Platser

  • Pittsburgh

    Fifth Avenue,4200, 15260, Pittsburgh

    Frågor