Keystone logo
University of Louisville - School of Public Health and Information Sciences Graduate Certificate in Healthcare Quality and Project Management (online)
University of Louisville - School of Public Health and Information Sciences

Graduate Certificate in Healthcare Quality and Project Management (online)

Online

8 Weeks

Engelsk

Heltid

15 Nov 2024

Jan 2025

USD 830 / per credit

Distansutbildning

Introduktion

UofL:s 100% Online Graduate Certificate in Healthcare Quality and Project Management är utformat för att utrusta studenter med de kunskaper och färdigheter som behövs för att utmärka sig inom det dynamiska och utvecklande området för hälso- och sjukvårdsstrategisk ledning, i både små och storskaliga miljöer.

Erbjuds av UofL:s School of Public Health & Information Sciences (SPHIS), Healthcare Quality and Project Management-certifikatet hjälper dig att bemästra de nödvändiga färdigheterna som krävs för att utmärka sig i den dynamiska hälsovårdsbranschen. Genom en sakkunnigt utformad läroplan kommer du att förbereda dig för ledarskapsroller i din vårdorganisation genom att få en bättre förståelse för formuleringen, implementeringen och utvärderingen av organisationsstrategi i en hälsovårdsmiljö.

slingor

  • Förbered dig för roller inom ledning, ledarskap med mera inom ett sjukvårdssystem eller hos en vårdgivare.
  • Få en bättre förståelse för formuleringen, implementeringen och utvärderingen av organisationsstrategi i en vårdmiljö.
  • Utveckla dina kunskaper om nyckelbegrepp och frågor kring antagande och användning av informationssystem för hantering av befolkningens hälsa.
  • Dra fördel av flexibiliteten och bekvämligheten med 100 % onlinekurser och tillgång till lärverktyg dygnet runt.
  • Lär dig av erfarna UofL SPHIS-fakultets- och sjukvårdspersonal, såväl som projektledningsexperter som ger verkliga insikter till klassrummet.

Antagningar

Läroplan

Studieavgift för programmet

Om skolan

Frågor