Keystone logo
© BIMM University
University of London

University of London

University of London

Introduktion

Vi är ett av de största, mest mångsidiga universiteten i Storbritannien med över 120 000 studenter i London, och ytterligare 50 000 studerar över 180 länder för en University of London examen.

University of London , som går tillbaka till 1836, är det tredje äldsta universitetet i England. Det är en federation av 17 medlemsinstitutioner och nio forskningsinstitut som sörjer för 120 000 studenter i London, samt en global verksamhet som betjänar mer än 51 000 studenter i över 180 länder och 1,3 miljoner elever registrerade sig på dess MOOCs genom onlineplattformen Coursera. Detta gör University of London till "Världens största klassrum".

Oavsett var i världen du är kan du få en internationellt erkänd examen från University of London , antingen på campus eller genom flexibel och distansundervisning. Universitetet erbjuder mer än 100 grader, examensbevis, certifikat och korta moduler över hela världen på både grundnivå och forskarutbildning och kan stödja alla dina inlärningskrav.

121408_pexels-photo-1153213.jpeg
rawpixel.com / pexels

Folkets universitet

University of London inrättades av Royal Charter 1836 för allmänheten och erkänns globalt. Under vår långa historia har universitetet erbjudit tillgång till ett brett utbud av akademiska möjligheter. Som världsledande inom högre utbildning har universitetet varit banbrytande i förändringar inom sektorn. Vi var det första universitetet som antog studenter oavsett kön, ras eller religion, de första som antog kvinnor till utbildningsprogram och 1865 de första som gav studenterna möjlighet att studera var de än var och ge tillgång till högre utbildning över hela världen. klot. Under nästan 200 år har vi förbättrat miljoner människors liv runt om i världen genom vår unika inställning till utbildning, vilket fick Charles Dickens att beteckna oss som ”Folkets universitet”.

Världsklass; Över hela världen

Oavsett om du vill gå med i vårt livliga akademiska samhälle i hjärtat av London eller Paris, studera självständigt eller med stöd av ett erkänt undervisningscenter, kommer du att bli en University of London och gå med i världsklass.

Studera vid University of London

Vi är en sammanslutning av 17 oberoende medlemsinstitutioner med enastående globalt rykte, allt från större universitet som UCL eller King's College London till mindre specialiserade institutioner som Royal Academy of Music eller Courtauld Institute of Art.

Det finns också forskningsinstitut, förenade genom School of Advanced Study, som erbjuder forskarutbildning och forskning inom humaniora och University of London Institute i Paris och våra flexibla program för distansutbildning.

Studenter vid medlemsinstitutionerna är också University of London studenter, vilket ger dem tillgång till vårt breda utbud av tjänster i centrala London. Den akademiska kvaliteten på din examen är av högsta standard, var du än studerar.

Studenttjänster

Förutom att erbjuda utbildning i världsklass erbjuder vi också en rad andra tjänster inklusive råd om karriär och tillgång till Student Central och det prestigefyllda Senate House Library. Universitetet hanterar också en rad högkvalitativa studentboenden i centrala London där studenter kan blanda sig med andra från olika medlemsinstitutioner.

Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Platser

  • London

    Malet Street, , London

    Frågor