Keystone logo
University of Glasgow Online

University of Glasgow Online

University of Glasgow Online

Introduktion

På University of Glasgow drömmer vi om en bättre värld och inspireras att hjälpa andra att förändra den. Rankad som 11:e bästa brittiska universitet av The Guardian University Guide 2023 och rankad på 76:e plats i världen av QS World Rankings 2024.

Våra online forskarutbildningsprogram ger dig möjlighet att uppnå dina ambitioner och gå med i vår världsföränderliga gemenskap. Gå med i en institution där ambitiösa människor drivs att lyckas. Studera ett av våra onlineprogram och förbered dig för att sätta din prägel.

Att studera på nätet betyder att du inte behöver offra din nuvarande karriär för att ta en ny. Du skulle kunna komma åt våra interaktiva resurser från var som helst och när som helst; detta inkluderar videor, interaktiva frågesporter och diskussioner – resurser som är avsedda att hjälpa dig att lära dig och uppnå dina karriärmål. På University of Glasgow kan du främja dina ambitioner utan att kompromissa med dina nuvarande åtaganden.

Få reda på mer


Online MSc utbildning

Vår onlineutbildning MSc är perfekt för lärare, pre-PhD- eller -EdD-studenter och utbildningsproffs som vill fortsätta sina karriärer kring sina befintliga åtaganden. Vårt fokus på forskning och högnivåundervisning från expertfakulteten kommer att säkerställa att du är bäst lämpad att fördjupa dig inom utbildningsområdet, med specialiteter vuxenutbildning, bedömning och pedagogik, och inkluderande utbildning.

Online MSc Marketing

För blivande marknadsförare som vill framtidssäkra sina marknadsföringsfärdigheter i affärer, vilar framgång på förmågan att utnyttja de senaste databaserade, servicecentrerade och digitala teknikerna. Levereras av vår trippelackrediterade Adam Smith Business School, University of Glasgows online MSc Marketing ger dig möjligheten att tillämpa den senaste tekniken för marknadsföringsgrunderna. Den utforskar de senaste ämnena, från analys till marknadsföring av användarupplevelser (UX), varumärkesutveckling, marknadsföringshantering och konsumentbeteende.

I Glasgow stöder vi dig för att uppnå dina ambitioner, studera online med oss och börja förändra världen idag.


Gå med oss och sätt din prägel

Studentberättelser

Ranking

  • Rankad 1:a i Storbritannien för utbildning av The Times och The Sunday Times Good University Guide 2024
  • Rankad 8:a i Storbritannien för utbildning av The Complete University Guide 2024
  • Top 50 School of Education i världen av QS — 2023, 2022, 2021, 2020, 2019

Platser

  • Glasgow

    Glasgow, Storbritannien

Frågor