Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Florida Online

University of Florida Online

University of Florida Online

Introduktion

Om oss

Välkommen till University of Florida Health, Sydostas mest omfattande akademiska hälsocenter och en del av ett av landets topp 10 offentliga forskningsuniversitet.

UF Health representerar engagemanget för mer än 26 500 anställda att nå högre och längre, både översätta vetenskapliga upptäckter till patientvårdsframsteg och implementera dem för att hjälpa människor att återvända till sitt bästa möjliga liv.

Om UF Health

Vi är unika för vår mångsidiga konstellation av hälsoskolor, centra och institut och våra sjukhus, fakultetsrutiner och patientvårdsprogram.

Akademiska hälsocenter gör upptäckter som leder till genombrott i patientvården. Våra patienter är kärnan i allt vi gör när vi strävar efter bästa möjliga kliniska resultat, kvalitet och säkerhet bland akademiska hälsocenter nationellt. Vi erbjuder medkännande vård med fokus på resultat i världsklass för alla, oavsett hur enkla eller komplexa deras sjukdom är, och vi erbjuder hopp - och resultat - för dem som har fått höra någon annanstans att de har slut på alternativ.

Vårt uppdrag är att främja hälsa genom enastående och högkvalitativ patientvård; innovativ och rigorös utbildning inom hälsoyrken och biomedicinsk vetenskap; och högeffektiv forskning över spektrumet av grundläggande, translationell och klinisk undersökning.

Vilka vi är

UF Health omfattar högskolorna för tandvård, medicin, omvårdnad, farmaci, folkhälso- och hälsoyrken och veterinärmedicin; UF Health Shands-familjen av sjukhus; UF Health Jacksonville medicinskt centrum; UF Health North; och ett akademiskt campus i Jacksonville som är hem för UF College of Medicine - Jacksonville och inkluderar utbildningsprogram som erbjuds av colleges of Nursing and Pharmacy. Det inkluderar också primärvård och specialpraxis i hela norra centrala och nordöstra Florida, liksom i sydöstra Georgien.

UF och UF Health lockar kvalificerad vårdpersonal och personal från hela landet. Den dynamiska universitetsmiljön uppmuntrar affärer, karriär och samhällets tillväxt och utveckling. UF: s hälsanätverk av sjukhus och läkarmottagningar hanterar mer än 3 miljoner besök på öppenvård och öppenvård varje år och betjänar patienter från alla 67 Florida-län, från hela landet och från mer än 30 länder.

UF Health Shands, UF Healths privata, ideella sjukhussystem baserat i Gainesville, innehåller sju sjukhus:

 • UF Health Shands Hospital
 • UF Health Shands Cancer Hospital
 • UF Health Shands Barnsjukhus
 • UF Health Heart & Vascular Hospital
 • UF Health Neuromedicine Hospital
 • UF Health Shands Rehab Hospital
 • UF Health Shands Psychiatric Hospital

Uppdrag, vision & värderingar

Vårt uppdrag

 • Patientvård
 • Forskning
 • Utbildning
 • Samhällstjänst

Vår vision

Tillsammans strävar vi efter att skapa ostoppbar fart mot målet att förbättra individens och samhällets hälsa genom upptäckt, klinisk och translationell vetenskap och teknik, exceptionell utbildning och patientcentrerad, innovativ hälso- och sjukvård av hög kvalitet.

Detta är vår vision när vi utnyttjar The Power of Together.

Våra värderingar

UF Health Values Svänghjul På UF Health är våra grundläggande institutionella värden centrerade kring vårt engagemang för våra patienter och vår roll i att betjäna våra samhällen:

 • Ansvarighet
 • Mångfald
 • Förträfflighet
 • Innovation
 • Integritet
 • Lagarbete
 • Förtroende

Vår beslutsamhet driver oss. Vi är problemlösare och arbetar tillsammans för att driva medicinen framåt. Våra forskare bidrar till omedelbara eller framtida genombrott som översätter till metoder som hjälper människor att återvända till att leva ett kvalitetsliv. Vi strävar efter att maximera effekterna av statlig och federal finansiering för UF-program som främjar biomedicinsk, klinisk och befolkningsvetenskap; samarbeta om tvärvetenskapliga möjligheter med partners över hela UF; ta med vetenskaplig upptäckt och teknik i kommersiellt bruk för att förbättra patienternas hälsa.

University of Florida Health Physicians, UF College of Medicine, den stora multifagliga fakulteten, erbjuder tillgång till mer än 1000 leverantörer inom över 100 specialområden. Vi utbildar akademiker som utmärker sig och leder inom klinisk vård, naturvetenskap, undervisning och samhällshälsa. Vi strävar efter att vara en nationell modell för yrkesmedicinsk utbildning och att främja forskarutbildningen.

Allt vi gör kretsar kring att förbättra hälsa och välbefinnande för våra patienter, deras familjer och våra samhällen.

Lagarbete

Gästfrihet och service börjar med hur vi stöder och behandlar varandra. Våra relationer med våra lagkamrater och personal på andra avdelningar sätter tonen för hur vi beter oss mot våra patienter och besökare. Vi kommer inte att kunna erbjuda enastående patientvård om vi inte stöder varandra som UF Health-kollegor. Hälsovård kan vara en mycket hög stressmiljö. Att arbeta tillsammans med våra kollegor i en stödjande lagmiljö är avgörande för vår förmåga att tillhandahålla säker vård av hög kvalitet och uppmärksam service. Varje dag bidrar våra individuella handlingar till vårt team moral, prestanda och prestationer.

Kommunikation

Kommunikation är det sätt vi utbyter information och skapar en personlig koppling som leder till utmärkt patientvård och en positiv upplevelse för alla på UF Health. Genom kommunikation kan vi vara de bästa problemlösarna och arbeta tillsammans för att driva medicinen framåt.

Professionalism och ansvar

Som representanter för UF Health är vi ambassadörer för en organisation som står för det bästa läkemedlet har att erbjuda. Vi betjänar patienter som kommer till UF Health från hela Sydost, nationen och många länder. Hela deras erfarenhet - den service och gästfrihet vi tillhandahåller - ska matcha den höga kvaliteten på medicinsk vård de får.

Våra patienter kommer till oss eftersom de litar på våra läkare, sjuksköterskor och kliniska team för att erbjuda bästa, uppmärksamma och medkännande vård som finns tillgänglig.

Genom våra färdigheter, kunskap, goda beslut och artiga beteenden representerar var och en vår organisation i världsklass. Våra kunders uppfattning om oss formar deras upplevelse.

Ranking

Gästfrihet & Service

Våra patienter är kärnan i allt vi gör på UF Health. Vår högsta prioritet är att tillhandahålla hälso- och sjukvård av högsta kvalitet och bästa möjliga upplevelse för varje patient, familjemedlem, och besökare som går genom våra dörrar.

Gästfrihet och service är ett sinnestillstånd - ett tillvägagångssätt som återspeglas i alla våra handlingar under dagen. Det börjar med hur vi stöttar och behandlar varandra som kollegor och interna kunder. Våra interna relationer skapar grunden för hur vi tjänar dem som litar på oss med deras omsorg. Detta interna åtagande framhävs av vårt erkännande i Forbes lista över ”America's Best Employers”. UF Health placeras 21 i Indeed.com's 2017 ”Bästa ställen att arbeta” ranking av amerikanska sjukhus eller hälsosystem. År 2018 utsågs UF Health bland de 100 ”Top Places to Work in Healthcare” av Becker's Healthcare. UF Health, inklusive UF Health Shands Hospital, var en av endast fyra i Florida som rankades bland de 25 bästa.

Vårt åtagande att leverera högsta kvalitet, säkraste patientvård som möjligt återspeglas i våra kliniska resultat och det nationella erkännande som vi konsekvent tjänar bland landets topp 50 bästa vuxna och barnsjukhus, enligt US News& World Report. UF Health Shands Hospital har de mest rankade programmen på alla sjukhus i Florida. Gästfrihet och service är kännetecken för våra patienters upplevelse. Våra engagerade medarbetare arbetar med tron att vi kan göra en positiv inverkan med varje interaktion för att skapa en miljö där människor känner sig erkända, förstått, säker, och värderad.

Platser

 • Gainesville

  University of Florida Gainesville, FL, 32611, Gainesville

Frågor