Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Fairfax

University of Fairfax

University of Fairfax

Introduktion

University of Fairfax Distinction

University of Fairfax är en ackrediterad institution för online examen som är inrättad för att möta den växande bristen på kvalificerade cybersecurity-proffs inom den offentliga och privata sektorn.

Större arbetsgivare (inklusive Northrop Grumman, CSC, Lockheed Martin, Wells Fargo, CISCO, DHS, NSA, NRC och Veterans Affairs) anställer och marknadsför våra studenter och alumner. Arbetsgivare erkänner att University of Fairfax studenterna omedelbart kan tillämpa vad de lär sig och göra bidrag på jobbet, eftersom: (1) våra praktikantinriktade program för cybersäkerhet utbildas av experter med kundtjänst, och (2) alla kurser är inriktade på cybersäkerhet och kräver slutförandet av "verkliga värld" cybersecurity projekt.

Vem är våra studenter?

Den typiska University of Fairfax studenten är cybersäkerhet eller IT-professionell som vill övergå till cybersäkerhet eller som vill avancera i cybersäkerhet genom att uppnå ledarskap eller expertstatus. Medelåldern för en University of Fairfax student är 46 år.

Varför oss?

Våra studenter rapporterar att universitetet är unikt och oöverträffat. Specifikt valde de University of Fairfax grund av följande:

 • 100% cybersäkerhetsfokus
 • Expert i cybersäkerhetspraktikern
 • Rigorösa, projektdrivna, praktikantinriktade läroplaner
 • Tillgänglig online kursleverans
 • Student och alumni karriär framgångar
 • Student och alumni tillfredsställelse

Ackreditering och godkännanden

University of Fairfax är ackrediterad av Distansutbildningskrediteringskommissionen (DEAC), upptecknad av USA: s utbildningsdepartement som en nationellt erkänd ackrediteringsbyrå, och är en inrikesmedlem i rådet för högre utbildning ackreditering (CHEA).

Ytterligare ackrediteringar, godkännanden och certifieringar inkluderar:

 • Ackrediterande kommission för DEAC

University of Fairfax är ackrediterad av Distansutbildningskreditkommission (DEAC). Akkrediteringskommissionen för DEAC är upptagen av US Department of Education som en nationellt erkänd ackrediteringsbyrå och är en erkänd ledamot av rådet för högre utbildning ackreditering (CHEA).
»Http://www.deac.org
»Https://www.chea.org

Adress och telefon för DEAC:
1101 17th Street NW, Suite 808, Washington, DC 20036
P 202-234-5100 F 202-332-1386

Dessutom håller University of Fairfax tillståndstillstånd i flera stater och som ett godkänt SARA-institut (State Authorization Reciprocity Agreement) kan institutionen anmäla studenter från alla amerikanska stater utom Kalifornien och Massachusetts samt internationella studenter.

 • virginia

University of Fairfax är certifierad av State Council of Higher Education for Virginia i enlighet med bestämmelserna i avdelning 23, kapitel 21.1 i Code of Virginia. University of Fairfax har beviljats ​​"certifikatet att driva en institution för postekonomisk utbildning" som tillåter University of Fairfax att erbjuda grader, kurser för examen eller studieprogram som leder till en examen eller certifikat i Commonwealth of Virginia. »Http://www.schev.edu

 • Veterans Fördelar

Veteraner och berättigade personer som kvalificerar sig till utbildningsförmåner enligt Post 911 / GI Bill och andra GI Bill Chapters kan vara berättigade till utbildningsförmåner medan de ingår i utbildningsprogram som erbjuds av University of Fairfax . UoF är en stolt deltagare i det gula bandprogrammet. »Http://www.va.gov

eLearning vid University of Fairfax

Säkra din framtid och utveckla din cybersecurity karriär som du lär dig uteslutande online på University of Fairfax . eLearning är praktiskt för cybersecurity-proffs som behöver vara mobil och lyhörd i ett krävande och snabbare fält.

Tillgänglighetsförmåner

Alla våra ackrediterade, utövare-orienterade program för cybersäkerhetsexamina levereras via en tillgänglig, interaktiv, online-plattform som ger dig följande:

 • Bekvämlighet med 24/7 tillgång till dina kurser från vilken plats som helst
 • Flexibilitet för att bättre kunna jonglera ditt arbete, familj och pedagogiska åtaganden
 • Möjlighet för ett-till-ett-stöd
 • Möjlighet att samarbeta och engagera med fakultet och medstudenter

Utbildningsförmåner

Vår expertutbildare fakultet och praktikorienterad läroplan hjälper dig att tillämpa det du lär dig genast. Genom stränga, engagerande, online cyber säkerhet kurser du kommer att:

 • Lär dig nuvarande bästa praxis från ledande expertutbildare fakultet
 • Dela dina idéer och samarbeta med medstudenter och lärare
 • Förbättra dina kritiska tänkande och problemlösningsförmåga
 • Förbättra dina kommunikationsförmåga
 • Komplett verkliga projekt, som gäller för din arbetsplats

Karriärfördelar

Genom sina interaktiva eLearning-program bygger du ditt professionella nätverk när du fullbordar din utbildning. Den praktiserande fakulteten som undervisar dina kurser, liksom de cybersäkerhetskollegor som du samarbetar med på nätet, blir en integrerad del av ditt professionella nätverk genom hela din karriär som du:

 • Öka din synlighet med kamrater i fältet
 • Applicera vad du lär dig på jobbet och erkännas för dina bidrag
 • Nätverk med lärare och medstudenter
 • Hitta givande professionella möjligheter

En unik lärostrategi för online-skolan

Vi använder ett unikt tillvägagångssätt för online-lärande - en som blandar två typer av onlineleveransmetoder för att ge den mest effektiva online-lärandeprocessen för vuxna elever. För att förbättra lärandet inkluderar våra online-program möjligheter för både realtid (synkron) och asynkron interaktion.

Gängade diskussioner

Asynkron interaktion sker genom deltagande i instruktörsledda "threaded discussions". Eleverna deltar ibland som bäst passar sina scheman.

Online chattrum

Din instruktör håller "kontortid" vid en föreskriven tid varje vecka på kvällen. Dessa sessioner är inte nödvändiga men finns tillgängliga för att hjälpa dig. Varje chatt arkiveras automatiskt och kan ses efter höghastigheten.

SyncSessions ™

Dessa sessioner är schemalagda varannan vecka och ger ett forum för samarbetande lärande genom att möjliggöra realtidssamverkan mellan fakulteten och studenterna. De spelas in och arkiveras för studentanvändning.

Tekniska krav

Studenter måste ha personlig tillgång till en Windows-kompatibel dator med minst 512 MB RAM, höghastighetsinternetanslutning och lämplig kontorspaket med programvara för att stödja ordbehandlings-, presentationsutvecklings- och kalkylbladskapacitet. Dessutom krävs en webbkamera och mikrofon / headset.

Stöd till online-lärande

University of Fairfax online cyber säkerhetsgrad, certifikat och certifieringsprogram ger dig de verktyg och stöd du behöver för att lyckas när du lär dig online. Denna online pedagogiska plattform är både användarvänlig och lätt att navigera. För att säkerställa att studenterna har en produktiv och fördelaktig pedagogisk erfarenhet, deltar alla nya studenter i orientering om hur man använder online-plattformen.

Dessutom förbättrar många supporttjänster din online-lärande, inklusive:

 • Mobil tillgång till kurser via smarttelefonteknologi, till exempel Android, iPhone
 • Twitter-flöden för tidig uppsägning av viktiga tidsfrister och meddelanden
 • Help Desk för teknisk hjälp tillgänglig 24/7
 • Elektroniska bibliotek resurser tillgängliga för att genomföra sekundär forskning 24/7
 • Online bibliotekarie
 • Bibliotekstutorials / Webinars om sekundär forskning

Platser

 • Roanoke

  Roanoke, Amerikas förenta stater

Frågor