Keystone logo
© BIMM University
University of Exeter Online

University of Exeter Online

University of Exeter Online

Introduktion

Onlinestudie vid University of Exeter

Som medlem i den prestigefyllda Russell Group av universitet, är vi angelägna om att upprätthålla den allra bästa forskningen, en enastående undervisnings- och lärandeupplevelse och oöverträffade kontakter med näringslivet och den offentliga sektorn.

Alla våra studenter, både på campus och online, drar nytta av tillgång till akademiker som är ledande inom sina områden och brinner för att ta med sin senaste forskning in i klassrummet. De kommer att utmana dig att utforska nya idéer, ställa frågor och lösa problem. Genom att studera en online Masters vid University of Exeter kommer du att upptäcka hur du styr ditt eget lärande och tar en aktiv del i att skapa kunskap, vilket säkerställer att du lär dig hur man tänker och inte bara vad man ska tänka. Du kommer att få samarbeta med akademiker och andra studenter och utveckla förståelser som påverkar både ditt professionella och personliga liv.

Varför studera online?

Onlinestudier ger en flexibel inställning till forskarutbildning, vilket gör att du kan förbättra din karriär utan att avbryta den. I en värld där vi bara tycks bli jobbigare och karriärprogression bara är en av de många plattorna vi snurrar på, svarar onlinestudier på uppmaningen från affärsmän som du som vill förbättra din kompetens utan att ta en paus. Onlinestudier ger den ultimata flexibiliteten att diktera inte bara när du studerar, utan vad du studerar, vilket innebär att du kan skräddarsy ditt program för att möta dina behov.

Varför studera online med oss?

Våra online-mastergrader är lika värdefulla som våra kvalifikationer på campus och lika akademiskt utmanande. De erbjuder flexibilitet till studenter med etablerade karriärer såväl som entreprenörer som vill förbättra sina ledarskapsförmåga och samtidigt växa sin verksamhet.

Lär dig i din egen takt

Vi förstår att det kan vara en utmaning att jonglera personliga åtaganden och arbetsåtaganden med onlinestudier. Det är därför vi sätter dig i förarsätet; du skapar ett schema som gör att du kan studera samtidigt som du fortsätter att uppnå dina professionella mål. För ultimat flexibilitet erbjuder vi tre startdatum under året och möjlighet att ta pauser när du behöver, så länge du slutför dina studier inom fem år. Vi erbjuder också möjligheten att ta PGCert- och PGDip-kvalifikationer, som sedan kan uppgraderas till en Masters när tid eller ekonomiska åtaganden tillåter.

Förbättra din karriär

Att studera hos oss erbjuder inte bara enastående möjligheter till karriärutveckling, utan också chansen att ta del av ett världsomspännande peer- och affärsnätverk. Dessutom både förbättrar och visar lärande i en virtuell miljö viktiga färdigheter som arbetsgivare söker på den moderna arbetsplatsen, såsom kommunikations- och tidshanteringsförmåga, förmågan att självmotivera och styra, och en lätthet med framväxande digital teknik.

Hur fungerar undervisning och lärande online?

All din inlärning kommer att nås online i vår allomfattande Exeter Learning Environment (ELE), inklusive:

 • Undervisningsmaterial – som skrivet, inspelat eller animerat innehåll
 • Frågesporter för att kontrollera din inlärning och förståelse
 • Videor, poddar, artiklar att läsa
 • Tillgång till elektroniska böcker

Ditt lärande kommer att delas upp i ett veckoschema så att du kan se vilket arbete du bör sikta på att ta dig igenom på veckobasis. Vi har byggt in tid för förberedelser och inlämning av eventuella bedömningar du har och sedan dags för dig att få feedback på dem innan du bestämmer dig för att registrera dig och betala för din nästa modul.

Campus funktioner

Tjänster för onlinestudenter

På University of Exeter är vi dedikerade till att göra din onlineutbildningsupplevelse så smidig som möjligt, så att du kan uppnå din fulla potential. Vi uppskattar och förstår att ditt engagemang för utbildning ligger vid sidan av arbetet, hemmet och andra prioriteringar. Det är därför vi på University of Exeter har ett antal supporttjänster som hjälper dig genom denna spännande resa.

Hur kommer vi att stötta dig?

Akademiskt stöd

Du kommer att få regelbundet stöd från din akademiska handledare i form av schemalagda onlinemöten samt eventuellt ad hoc-stöd du kan behöva, inklusive övergång till universitet, förberedelser för bedömningar, svar på feedback eller andra frågor som kan påverka dina studier. Din modulhandledare kommer att fokusera på att stödja dig med alla frågor eller förtydliganden du har om modulen de har lärt dig, med det uttryckliga syftet att hjälpa till att uppfylla din akademiska potential.

Utbildningsstödtjänster

Våra utbildningsstödsrådgivare är här för att svara på alla frågor som inte är direkt relaterade till din undervisning. Vår personal är skicklig på att svara på dina frågor i tid om ämnen som sträcker sig från bedömningsdeadlines, hur man får förlängning eller hur man lämnar in bedömningar. Om de inte kan svara på din fråga kommer de att kunna skylta dig till någon som kan!

Digitalt bibliotek

Alla biblioteksresurser du behöver för att lyckas med din utbildning kan nås genom vårt helt digitala bibliotek, tillgängligt från vilken plats som helst när som helst. Vi är stolta över att kunna tillhandahålla en mycket personlig bibliotekssupporttjänst som våra onlinestudenter kan komma åt via olika kanaler, inklusive 24/7 webbchatt, e-post och 1:1-support från bibliotekarier via Microsoft Teams. Om det digitala biblioteket är nytt för dig har vi en samling onlineguider som hjälper dig att på bästa sätt använda den här resursen för ditt lärande och din forskning.

Studieteknik

Det kan vara ett tag sedan ditt senaste akademiska skrivande, eller så kan det här vara en helt ny färdighet för dig. Få inte panik! Du kan delta i en onlineworkshop, besöka ett virtuellt skrivcafé eller boka ett onlinemöte med en studiezonsrådgivare, som kan erbjuda råd och stöd inom ett antal studierelaterade områden, inklusive:

 • Läs- och anteckningsstrategier
 • Studie och tidshantering
 • Kritisk analys
 • Presentations färdigheter
 • Akademiskt skrivande
 • Förstå feedback
 • Revisions- och tentamensstrategier

Våra onlineresurser som täcker dessa områden och fler kommer också att finnas tillgängliga när du börjar din inlärningsresa med oss.

Utöver dessa tjänster har University of Exeter arbetat i samarbete med Studiosity-teamet för att erbjuda studiestöd online för studenter 24/7, 365 dagar om året. Nås via ELE, detta låter dig ladda upp delar av arbete eller uppdragsutkast på upp till 5 500 ord för snabb men användbar feedback om stavning, grammatik, struktur, språkval och referenser. Studenter kan göra 10 inlämningar per år, förnyas varje september.

Välbefinnande tjänster

På University of Exeter brinner vi för att stödja våra studenter att ha en god fysisk och psykisk hälsa så att de kan få bästa möjliga akademiska och studentupplevelse. Supporten för våra välmåendetjänster består av tre huvudsakliga Pathways :

 • Psykologiska terapier Pathway
 • Mental hälsa Pathway
 • Tillgänglighet Pathway

Vi är engagerade i att tillhandahålla en lärandemiljö som ger alla våra elever det stöd de behöver för att utvecklas. Vi stödjer studenter med långvariga funktionshinder, inklusive kroniska medicinska tillstånd, fysiska och sensoriska funktionsnedsättningar, inlärningsskillnader och de med Autistic Spectrum Condition (ASC).

Välfärd

Vi förstår att det ibland kan vara svårt att jonglera utbildning tillsammans med andra åtaganden, inklusive hem och arbete. Om din mentala eller fysiska hälsa påverkar din förmåga att studera, eller om dina studier skapar hälsoproblem, finns våra erfarna utbildningsrådgivare tillgängliga för att prata med och stödja dig på ett konfidentiellt och icke-dömande sätt.

Anställningsbarhet

Din utbildningsresa kommer sannolikt att ha drivits av din passion för att styra eller avancera din karriär i en viss riktning eller genom din kärlek till att lära. Oavsett vilket, vi är här för att hjälpa dig att hitta vägen som bygger på dina kvalifikationer och yrkeserfarenhet. Vid sidan av att utveckla färdigheter för anställningsbarhet genom din kurs, kommer du att kunna få tillgång till en rad resurser som stöds av fullt kvalificerade karriär- och anställbarhetsrådgivare som ger tillgång till:

 • Skapa effektiva CV:n, personliga brev och ansökningsformulär
 • Lediga jobb, karriärmässor, arbetsgivare och alumnipresentationer
 • Utnämningar av karriärvägledning och kompetensworkshops som kommer att hjälpa till med karriärplanering, jobbsökning och förberedelse för jobburvalsprocesser

IT-stöd

När du studerar hos oss online får du tillgång till samma IT-stöd som våra studenter på campus. Detta inkluderar:

 • en e-postadress till University of Exeter
 • OneDrive molnlagring
 • expert IT Service Desk för åtkomstsupport och lösenordsåterställning

Efter att du har betalat för och anmält dig till en kurs kommer du att skapa ett användarnamn och lösenord för ditt personliga IT-konto. Du kommer att använda detta för att komma åt din kurs via ELE, samt ditt universitets e-postkonto, dit alla dina kursrelaterade e-postmeddelanden kommer att skickas.

  Antagningar

  Platser

  • Exeter

   Stocker Road, EX4 4PY, Exeter

   Frågor