Keystone logo
University of Essex Online

University of Essex Online

University of Essex Online

Introduktion

University of Essex Online levererar 100 % online- och deltidskurser i affärer, datorer, utbildning, hälsa, juridik, kriminologi och psykologi. De kvalifikationer vi erbjuder inkluderar CertHEs och Bachelors grader på grundnivå, och PG Certs, PG Dips och Masters grader på forskarnivå, med studielängder från 8 månader till 4 år.

Du kan studera med oss var som helst med en internetuppkoppling och vid en tid som passar ditt schema bäst. Din kurs kommer att levereras genom en toppmodern virtuell inlärningsmiljö (VLE), som ger dig tillgång till högkvalitativa resurser dygnet runt, inklusive föreläsningar, diskussionsforum, liveseminarier och frågestunder, samt som omfattande eBibliotek.

Även dina bedömningar kommer att slutföras helt online – ingen av våra kurser har ett krav på att resa till testlokaler eller examenscenter. Faktum är att majoriteten av våra kurser inte har några prov alls! För de få kurser som har examenskrav använder vi ett virtuellt proctoring-system som gör att du kan göra akademiskt rigorösa tentor från bekvämligheten av ditt eget hem. Annars kommer du att slutföra skriftliga uppgifter, delta i diskussionsforum eller skriva reflekterande journalanteckningar.

Oavsett om du är en erfaren yrkesman som vill utveckla din karriär eller en nyutexaminerad som vill förbättra sitt CV, är onlinestudier ett kostnadseffektivt, bekvämt och flexibelt sätt att ta sig framåt.

Varför studera hos oss?

Vi är en av de ledande leverantörerna av 100 % onlinegrader i Storbritannien. Alla våra kurser är speciellt utformade för onlineleverans, kombinerar undervisning i guldstandard med den senaste tekniken och gör att du kan få en förstklassig utbildning var som helst i världen.

Vi är stolta över att få betyget Silver i Teaching Excellence Framework (TEF) som genomförs av Office for Students (OfS). Detta erkänner vårt engagemang för att leverera högkvalitativa studentupplevelser, med enastående betyg som uppnåtts för inlärningsmiljö och akademiskt stöd – såväl som undervisningsbedömning och feedback. I 2023 års National Student Survey (NSS) instämde 95 % av deltagarna i att kursen hjälpte dem att utveckla de kunskaper och färdigheter de behöver för framtiden, medan 94 % sa att de tyckte att kursen var intellektuellt stimulerande.

Våra onlinelärare är ledande myndigheter och specialister inom sina respektive områden. De brinner för vad de lär ut och kombinerar sin kunskap om branschpraxis med högkvalitativ akademisk leverans, vilket ger dig en oöverträffad inlärningsupplevelse.

Vårt team av dedikerade studentrådgivare och studiekompetensspecialister ger dig mentorskap och akademiskt stöd i världsklass från din första dag till examen. Teamet finns till hands för att hjälpa och vägleda dig när du går vidare genom dina studier. Oavsett fråga eller problem kommer de att arbeta med dig för att hitta en lösning.

Alla våra kvalifikationer tilldelas och valideras av University of Essex, ett prisbelönt universitet med ett 50-årigt arv av excellens inom undervisning och forskning. När du har avslutat dina studier kommer du att bli inbjuden att ta examen från University of Essex Colchester campus. Du kommer att få samma intyg som campusbaserade studenter - ditt studiesätt nämns endast på din akademiska utskrift.

Stipendier och finansiering

Avgifter och finansieringsmöjligheter

Universitetsutbildning är en av de största investeringarna i dig själv och din karriär. Våra studieavgifter är desamma för alla studenter, i Storbritannien och internationellt – och det inkluderar allt läromedel och obligatorisk läsning. Det finns inga dolda avgifter för bedömningar eller omprövningar!

Vi erbjuder också studenter en rad rabatter på studieavgifter, stipendier och betalningsalternativ för våra onlinekurser.*

 • Alumnerabatt: Utexaminerade från University of Essex eller University of Essex Online är berättigade till 10 % rabatt.
 • Full betalningsrabatt: Betala hela studieavgiften i förskott och du får 5 % rabatt.
 • Internationellt stipendium: Delvis stipendium tillgängligt för internationella studenter som bor i specifika regioner utanför Storbritannien.
 • Studentlån: Våra CertHE-program och kandidat- och magisterexamen är avsedda för studielån från Student Finance England.
 • Månadsbetalningsplan: Tillgänglig för dig som är självfinansierande.

*Observera att maximalt två rabatter eller stipendier kan tillämpas, och två stipendier kan inte tillämpas i kombination. För mer information om våra rabatter och stipendier och för att diskutera din behörighet, kontakta vårt antagningsteam.

Alumnstatistik

Ranking

TEF

Vi är stolta över att få betyget Silver i Teaching Excellence Framework (TEF) som genomförs av Office for Students (OfS). Detta erkänner vårt engagemang för att leverera högkvalitativa studentupplevelser, med enastående betyg som uppnåtts för inlärningsmiljön och akademiskt stöd – såväl som undervisningsbedömning och feedback.

NSS

University of Essex Online uppnår excellens i undervisning, lärande och akademiskt stöd i 2023 National Student Survey (NSS).

Platser

 • Leeds

  Albion Street, LS1 5ES, Leeds

 • QM88+QV

  QM88+QV, Storbritannien

Chat with students

Frågor