Keystone logo
University of Cambridge Institute for Sustainability Leadership (CISL)

University of Cambridge Institute for Sustainability Leadership (CISL)

University of Cambridge Institute for Sustainability Leadership (CISL)

Introduktion

University of Cambridge Institute for Sustainability Leadership (CISL) strävar efter att producera både ledare och lösningar för att driva en hållbar ekonomi. CISL är fast besluten att utmana, informera och stödja ledare inom affärer och politik för att göra omfattande ansträngningar mot global förändring. Med fokus på att utveckla strategier som förenar lönsamhet och hållbarhet hoppas CISL att bygga individs ledarskapacitet för att skapa den framtid vi vill, utan att kompromissa med organisatorisk framgång.

CISL International Alumni Network består av ungefär 16 000 ledande ledare och ledande utövare som representerar näringslivet, den offentliga sektorn och det civila samhället i olika branscher över hela världen. Medlemmar i detta nätverk har chansen att diskutera idéer och erfarenheter, samarbeta och påverka förändringar.

CISL samarbetar med den digitala utbildningsleverantören GetSmarter för att skapa en interaktiv och stödd inlärningsupplevelse som förser dig att leda med inverkan i en föränderlig affärsvärld.

University of Cambridge Institute for Sustainability Leadership (CISL) samarbetar med GetSmarter, ett 2U, Inc.-varumärke, för att leverera en interaktiv och stödd inlärningsupplevelse som ger dig möjlighet att leda med inverkan i en föränderlig affärsvärld.

Platser

  • Cambridge

    Trumpington Street,1, CB2 1QA, Cambridge

    Frågor