Keystone logo
© BIMM University
University of Bath Online

University of Bath Online

University of Bath Online

Introduktion

Bygg upp den verkliga kompetensen för att utveckla din karriär

University of Baths online MSc-kurser kommer att ge dig rigorösa intellektuella utmaningar och verklig erfarenhet, vilket ger dig en inkörsport till banbrytande forskning och eftertraktade karriärer. Fullpackade med engagerande, utmanande innehåll fokuserar våra MSc-kurser online på områdena affärer, ekonomi och banbrytande digitala färdigheter, eftersom vi levererar de efterfrågade färdigheterna och kunskapen som är nödvändiga för moderna arbetsmiljöer. Framröstad som 8:e bästa totala universitet av Times och Sunday Times Good University Guide 2023, och rankad som ett topp 150-universitet i QS World University Rankings 2024, University of Bath har ett rykte för forskning och undervisningsexpertis som tilltalar studenter över hela världen.

Våra kurser fokuserar på verklig tillämpning, vilket gör att du kan tillämpa dina nya kunskaper direkt i din karriär, vilket ger dig verktygen för att göra positiva förändringar på jobbet så fort du börjar studera. Våra online MScs fokuserar på områdena affärer, ekonomi och banbrytande digitala färdigheter, eftersom vi levererar de efterfrågade färdigheterna och kunskaperna som är nödvändiga för moderna arbetsmiljöer. Genom våra nära band till industrier och potentiella arbetsgivare – många av våra fakulteter har lång branscherfarenhet – kommer vi på University of Bath att förse dig med alla verktyg du behöver för att säkra framgång på arbetsplatsen.

Få reda på mer

University of Baths online MSc-kurser är erkända för sina undervisnings-, forskning- och examensmöjligheter. Den flexibla virtuella lärmiljön ger dig möjligheten att studera deltid online samtidigt som du fortsätter att uppnå dina karriärmål. Du behöver bara en enhet med internetåtkomst och du kommer att kunna ansluta till vår VLE som är logisk och lätt att navigera. Från den första dagen av din kurs kommer du att ha tillgång till universitetets omfattande onlinebibliotek och kunna utnyttja en uppsättning innovativa onlineverktyg för att hjälpa dig att slutföra dina studier. Du kommer också att vara en del av en global gemenskap av experter på akademiker och medstudenter. Detta kommer att hjälpa dig att få ett internationellt perspektiv på ditt valda studieområde, vilket breddar dina karriärmöjligheter.

”Programmet har gynnat mig på fler sätt än jag kunde föreställa mig och verkligen bidragit till att jag säkrade mina två tidigare roller som båda är dataorienterade. Utöver detta har det gett mig möjlighet att utvecklas ytterligare i min professionella karriär.” - Ross Gray, Business Analytics online MSc-student

Tillämpad ekonomi (bank- och finansmarknader) online MSc

Från politisk osäkerhet till finansiering och rekryteringskrav, ekonomi är en integrerad del av det dagliga beslutsfattandet. Online MSc Applied Economics with Banking and Financial Markets tar dig bortom forskningsartiklarna och in i den verkliga världen, och ger dig insikter som du kan omsätta i handling från dag ett. University of Bath är det första universitetet i Storbritannien som erbjuder en online Master of Science in Applied Economics, och genom att betona praktik framför teori ger vi tidspressade proffs möjlighet att främja sina karriärmöjligheter inom ekonomi, bank och finans. .

Artificiell intelligens online MSc

Denna online MSc i artificiell intelligens är idealisk om du motiveras av utmaningarna och de oändliga möjligheterna att utveckla AI. Genom att kombinera datavetenskap och robotik med de mer tekniska aspekterna av programmering och maskininlärning, ger vår masterkurs i artificiell intelligens de färdigheter du behöver för att omsätta AI i praktiken och möta den ökande efterfrågan på experter inom denna spännande, framtidsfokuserade och snabbt växande specialitet .

Business Analytics online MSc

Genom att överbrygga klyftan mellan datavetenskap och företagsledning, utrustar Business Analytics online MSc dig med nödvändiga tekniska färdigheter och expertis för att ta din karriär till nästa nivå. Levererat av den EQUIS- och AMBA-ackrediterade Bath School of Management, kommer du att få de strategiska, problemlösnings- och beslutsfärdigheter som är avgörande i dagens affärsvärld, vilket öppnar din karriär för en mängd spännande chefs- och konsultverksamheter. analytiker roller. Du kommer också att ha tillgång till banbrytande programvara och analysverktyg genom vårt partnerskap med IBM.

Datavetenskap online MSc

Gå med i en av de snabbast växande industrierna i Storbritannien, med en online MSc i datavetenskap från University of Bath. Vår kurs, som är inriktad på industriell användning av datorer, kommer att ge dig relevant digital kompetens och teknisk förmåga, vilket kan leda till en rad spännande yrkesmöjligheter även om du inte har någon tidigare programmeringsexpertis. Du kommer att undervisas av inspirerande forskarakademiker, vars arbete leder vägen inom AI, människa-datorinteraktion och cybersäkerhet. Det är på grund av detta som många av studenterna på campus har säkrat positioner hos stora företag som Electronic Arts, Nokia och KPMG.

Entrepreneurship Management and Innovation online MSc

Kombinera din egen drivkraft och ambition med den akademiska excellens och insikterna från University of Baths Entrepreneurship Management and Innovation online MSc. Levereras av den EQUIS- och ABMA-ackrediterade Bath School of Management, denna online forskarutbildning ger spännande nya perspektiv på traditionella affärsdiscipliner, vilket sätter igång en resa med livslångt företagande. Oavsett om du expanderar ett familjeföretag, skapar ett nytt företag eller vill ha en positiv inverkan från ditt företag, kommer vår världsledande skola att hjälpa dig att ta dig dit.

Engineering Business Management online MSc

Utveckla en djupgående förståelse för ingenjörs- och teknikledarskapskoncept samtidigt som du skaffar dig kompetens och förståelse för affärer, verksamhet och strategi för att tillämpa dem i ett tekniskt sammanhang. Studier kommer att omfatta affärsanalys, produktutveckling och supply chain management. Kursen kombinerar akademisk spetskompetens och industriella nätverk från Fakulteten för teknik & design och den EQUIS- och ABMA-ackrediterade School of Management.

Online lärande som är aktivt och engagerat

Vår flexibla virtuella lärmiljö erbjuder dig möjligheten att studera deltid online samtidigt som du fortsätter att uppnå dina karriärmål. Vår virtuella lärmiljö är logisk och lätt att navigera, och erbjuder tillgång till allt relevant kursmaterial. Förutom att ha en mängd resurser till hands, kommer du att kunna bläddra i universitetets omfattande onlinebibliotek från dag ett av dina studier. Du kommer också att vara en del av en global gemenskap av experter på akademiker och medstudenter. Detta kommer att hjälpa dig att få ett internationellt perspektiv på ditt valda studieområde, vilket breddar dina karriärmöjligheter.

"Den bästa egenskapen är friheten att studera vid ett universitet som verkligen bryr sig om sina studenter utan att behöva rycka upp hela livet för att dra nytta av en så användbar och intressant kurs." - Jess Crees, datavetenskap online MSc-student

Gå vidare med University of Bath

Platser

  • Bath

    Claverton Down, BA2 7AY, Bath

Frågor