Keystone logo
Universidad Austral

Universidad Austral

Universidad Austral

Introduktion

Vem vi är

Vi är ett universitet

Som universitetsinstitution föreslår vi att tjäna samhället genom sökandet efter sanningen i alla dess dimensioner, genom utveckling och överföring av kunskap med en universell vision.

Detta breda perspektiv på verkligheten får oss att öppna oss för andra och att främja den tvärvetenskapliga andan, som är karakteristisk för universitetsarbete och en arbetsmiljö som gynnar människors inbördes relation.

Dag för dag bygger vi en gemenskap bestående av akademiker, yrkesverksamma, studenter och akademiker inom ett ramverk av intellektuell frihet, ansvar, kulturell mångfald och respekt för den andra; där många människor som tänker annorlunda sätter sin kunskap på prov för att generera idéer som har potential att snabbt nå samhället.

I centrum för vårt universitetsuppdrag är personen som slutet på all vår undervisning, forskning, överföring, medicinsk hjälp och universitetsförlängningsaktiviteter.

Vår humanistiska vision leder oss att fokusera på träning i dygder med professionell och social mening; dygder som ärlighet, vänskap, industri, ansträngning och den permanenta önskan att lära sig.

På detta sätt strävar vi efter att den personliga talangen för medlemmarna i vårt samhälle ska åtföljas av intellektuellt, socialt och offentligt ledarskap för att föreslå ett mer mänskligt bidrag som förvandlar samhället. Vi främjar gemensamt arbete mellan universitetet och de olika aktörerna i samhället på lokal och internationell nivå och skapar en miljö som ständigt lär sig och bidrar.

145468_pexels-photo-3762800.jpeg

Med kristen identitet

Vår kristna identitet uppmanar oss att identifiera oss med den kärlek som Jesus lär oss i evangeliet och med den frihet som han själv har gett oss. Ur det perspektivet söker vi harmoni mellan tro och förnuft och svarar på de konkreta problemen i världen idag.

Vi förstår varje människas värdighet utifrån deras överdrivna öde i livet. Av den anledningen erbjuder vi kristna bildningsaktiviteter som vårdar den andliga dimensionen hos människor, i ett klimat av personlig frihet och respekt för människor med olika tro. Vi uppmuntrar förmågan att be om förlåtelse när vi gör misstag och att förlåta andra, att veta hur vi ska förstå och placera oss själva i stället för den andra. Vi försöker skapa en kultur av möten genom att öppna oss för andras problem och önskningar. Vi resonerar tillsammans med dem som tänker annorlunda för att skapa en fruktbar dialog mellan oss alla.

Vi främjar solidaritet genom volontärarbete bland folket i vårt universitetssamhälle för att på ett speciellt sätt hjälpa dem som befinner sig i utsatta situationer.

Vi främjar mänskliga rättigheter som bland annat liv, hälsa, utbildning, familj, social rättvisa, omsorg för miljön och strävan efter det allmänna bästa; alltid i en inkluderande miljö där människors ideal respekteras.

Inspirerad av Saint Josemaría

Saint Josemaría inspirerade skapandet av Universidad Austral . Han uppmuntrade oss för universitet att leva upp till alla människors behov och att vara ett område för utbyte och förståelse, som bildar medborgarna villiga att bygga ett mer rättvist samhälle.

Med samma första impuls hjälper Opus Dei idag universitetet att införliva kristna principer i undervisningen, i dess innehåll och till och med på sättet att hantera universitetet.

Ett av de viktigaste budskapen som Opus Dei främjar är att berika livets mening genom att hitta Gud i det dagliga arbetet och ställa honom till tjänst för andra.

145470_pexels-photo-5676744.jpeg
Ivan Samkov / pexels

Mission och Vision

mission

Universidad Austral avsikt att tjäna samhället genom sökandet efter sanning, genom utveckling och överföring av kunskap, utbildning i dygder och omsorg för varje person i enlighet med deras överdrivna öde, genom att utöva intellektuell, professionell och social ledarskap. och allmänheten.

utsikt

Vi strävar efter att bli riktmärken för våra vetenskapliga, utbildnings- och överföringsbidrag inom de discipliner som har störst inverkan på människors utveckling, främjande av tvärvetenskap och ett brett tilltal i samhället.

Rangordningar och ackrediteringar

QS University Rankings

Universidad Austral är positionerat som det första argentinska universitetet för privat förvaltning i Latinamerika, det tredje universitetet i Argentina och det första av privat förvaltning i QS Latin American University Rankings 2021. Dessutom är Universidad Austral det första inom anställbarhet i QS World University Rankings.

 • # 1 i privat förvaltning i Argentina i Latinamerika (QS Latin American University Rankings)
 • # 1 i Argentina i anställbarhet (QS Graduate Employability Rankings)

145455_ranking-universidades-Universidad-Austral.png

IAE Business School

IAE Business School vid Universidad Austral har trippelkronan, ett uttryck som används inom handelshögskolorna när ett universitet får de tre viktigaste internationella ackrediteringarna inom ledarutbildningen, en skillnad som endast 0,5% av världens skolor:

 • Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB)
 • Association of MBAs (AMBA)
 • Europeiska kvalitetsförbättringssystemet (EQUIS)

145460_ASCSB-Equis-AssociationofMBAs.png

På rankningen är IAE placerad bland de bästa handelshögskolorna i Argentina och Latinamerika.

 • # 1 i Argentina: Financial Times (Executive Education); America Economics (Masters); Öppning
 • # 1 Privat förvaltning i Argentina Eduniversal Business School Ranking 2019
 • # 2 i Argentina: QS Global MBA Rankings
 • # 7 i Latinamerika: QS Global MBA Rankings

145458_IAEBusinessSchool.png

Företagsvetenskapliga fakulteten (Agribusiness Center)

Mästaren i agribusiness vid fakulteten för företagsvetenskap vid Universidad Austral ligger på världspallen av de tre bästa MBA-programmen i agribusiness i världen och är den bäst positionerade i Latinamerika. Eduniversals ranking är den mest prestigefyllda i denna kategori.

 • Eduniversal: # 2 i världen MBA Agri-Business och # 1 i Latinamerika.


145459_eduniversal.png

lagskola

Enligt den senaste uppdateringen av QS World University Rankings efter ämne rankas Universidad Austral på andra plats i Argentina och på första plats i privat förvaltning för juridikområdet.

145462_ranking-universidades-Universidad-Australbysubject.png

Austral University Hospital

Universidad Austral Hospital är det första sjukhuset i Argentina och ett av de första i världen som får den högsta certifieringen i kategorin "Academic Hospital" från Joint Commission International. Dessutom är det det första sjukhuset i Argentina som ackrediterar med Joint Commission International.

145465_jointcomissioninternational.png

América Economía: # 10 av den enda rankningen av sjukhus och kliniker i Latinamerika.

145466_America.png

Bästa internationella sjukhuset i Argentina 2016, International Healthcare Commission.

145467_InternationalHealthcareComission.png

Platser

 • Pilar

  Mariano Acosta 1611 (B1629WWA) Derqui, Pilar, Provincia de Buenos Aires, , Pilar

  • Rosario

   Paraguay 1950 (S2000FZF) Rosario, Santa Fe, , Rosario

   • Rosario

    Paraguay 1950 (S2000FZF) Rosario, Santa Fe, , Rosario

    Frågor