Keystone logo
Universidad Ítaca

Universidad Ítaca

Universidad Ítaca

Introduktion

På Universidad Ítaca vi pionjärer när det gäller att erbjuda distansutbildning i hela Mexiko. Vårt universitet erbjuder dig att slutföra din kandidatexamen online eller personligen, liksom din magisterexamen, för att utnyttja dina yrkeskunskaper och växa snabbt på arbetsplatsen. Vi vet hur viktigt det är för dig att avsluta din examen, så vi erbjuder dig följande fördelar till överkomliga priser:

 • Officiell giltighet
 • Rådgivning på virtuell campus
 • RVOE
 • Inskrivningsstipendier
 • Kvalificerade lärare
 • Tillgängliga studieavgifter inklusive examen

Vem vi är

Itaca University är en institution som grundades 1991 som en pionjär inom Human Development Degree.

Alltid med önskan att förbättra och nå fler människor idag, har Universidad Ítaca mer än 18 program, kandidatexamen och magisterexamen inom olika studieområden, såsom teknik, kognitivt beteende, juridik, humaniora, exakta vetenskaper, bland andra.; i ansikte mot ansikte och icke-skolans system.

Partnernas och grundarnas dröm är att ge eleverna utrymme och ett system som gör det möjligt för självreflektion och medvetenhet att uppnå en attitydförändring och uppnå varelser med en mer givande inställning till livet. Konvertera dem till multiplikatorer och underlättare för personlig, professionell och ekonomisk tillväxt i deras familjer, samhällen och företag. Kort sagt, Ithaca är en modell som syftar till att vara triggaren för mänsklig potential för att uppnå personlig, professionell och affärsmässig framgång.

mission

Ge - ur ett globalt perspektiv - en andragogisk och humanistisk akademisk utbildning, stödd av vetenskapliga och tekniska strävanden.

utsikt

Att vara ett högskola som samlar de bästa lärarna och studenterna och främjar dem som framtida yrkesverksamma och ledare i landet, som främjar en bättre nivå av personligt och arbetsliv.

Varför Ithaca

 • Det stimulerar studenten så att de genom kreativitet, forskning, studievanor och kritiskt omdöme utvecklar färdigheter, kompetenser och attityder som gör att de kan upptäcka och stärka sina möjligheter.
 • Det underlättar utbildnings- och utvecklingsprocessen för människor med integritet som på grund av deras utmärkta professionella och kulturella förberedelser på internationell nivå och på grund av sitt genuina sociala samvete är ledare för positiva handlingar som främjar människans autentiska utveckling och samhälle.
 • Det ger utrymme och system som gör det möjligt för självreflektion och medvetenhet att uppnå en attitydförändring, vilket gör dem till multiplikatorer och underlättare för personlig tillväxt i sina familjer, samhällen och företag.
 • Det främjar förståelse och respekt för alla individer med sina traditioner, övertygelser och seder.
 • Forma kompetenta människor och inte konkurrenskraftiga människor.

Platser

 • Mexico City

  Centro Cultural Ítaca, S.C. Calle Morelos # 12 Col. Barrio del Niño Jesús, Alcaldía Tlalpan, 14080, Mexico City

Frågor