Keystone logo
UNICAF - Cours en français

UNICAF - Cours en français

UNICAF - Cours en français

Introduktion

Unicaf är den ledande onlineplattformen som erbjuder högkvalitativ högre utbildning till kvalificerade marknader och arbetar med ansedda universitet i Storbritannien, USA, Europa och Afrika.

Unicaf arbetar i samarbete med brittiska, amerikanska, europeiska och afrikanska universitet för att tillhandahålla högskoleexamen av hög kvalitet online till studenter i Afrika och runt om i världen. Nuvarande partners är Liverpool John Moores University (UK). University of Suffolk (UK), University of East London (UK), University of California Riverside Extension (US) och Unicaf University (Africa).

Avtagande statligt stöd till universitet, eftersom studentvisumreglerna skärpes, ger möjlighet att utnyttja tillväxtmarknader genom leveransmodeller online; Detta är en faktor som universitet inte kan ignorera. Unicaf , genom sin skräddarsydda partnerskapsmodell, syftar till att vara katalysatorn för onlineutbildning på tillväxtmarknader som Afrika söder om Sahara.

Utvecklingsekonomier klarar inte av det växande antalet studenter som är inskrivna i högre utbildning och de höga kostnaderna för att bygga traditionella institutioner. Online-lärande är den bästa möjliga lösningen för att säkerställa att tillgång till högre utbildning inte begränsas av plats, studieavgifter eller brist på tillgång till akademiska resurser.

Med de senaste framstegen inom teknik kan utbildning online vara lika effektiv som traditionell klassrumsundervisning. Unicafs expertis inom servicekvalitet och att erbjuda en enastående onlineupplevelse för studenter har gjort alla Unicaf- partnerskap mycket framgångsrika från början.

Platser

  • Larnaca

    Bureau administratif de Chypre Old International Airport, 7130, Larnaca

    Frågor