Keystone logo
© BIMM University
Ulster University Online

Ulster University Online

Ulster University Online

Introduktion

Studera online när och var du vill med Ulster University.

Utforska vårt utbud av 100 % online-distansutbildningsprogram och ta din karriär till nästa nivå.

Ulster University har ett rykte om utbildning i världsklass, faciliteter och enastående forskning, såväl som att tillhandahålla verkliga lärandemöjligheter som gör det möjligt för studenter att utveckla färdigheter som kommer att tillföra värde till dem själva, deras samhällen och deras arbetsplatser. Våra online-distanskurser kommer att utveckla de nödvändiga färdigheterna för att ta din karriär till nästa nivå.

Ulster University är Nordirlands medborgaruniversitet, och vi är engagerade i att leverera utmärkt undervisning och forskning som positivt påverkar hälsan i vårt samhälle och välståndet i vår ekonomi.

Lösningar för globala utmaningar

Vi strävar efter att bidra med lösningar på globala utmaningar inom teman som social och affärsförnyelse, hållbarhet, sunda samhällen och kreativitet och kultur och att utrusta våra elever med förmågan att förstå och engagera sig meningsfullt i ett allt mer globaliserat samhälle.

Studera var som helst, när som helst

Med tjugo års erfarenhet av att leverera enastående onlineundervisning, erbjuder Ulster University flexibla distanskurser där studenter kan studera sina åtaganden och uppleva utbildning i världsklass var de än befinner sig i världen.

Lär dig online med Ulster

Med ett etablerat rykte när det gäller att leverera onlinekurser har Ulster University drivit distanskurser i över två decennier.

  • Våra distanskurser är 100 % online och levereras genom en kombination av onlineföreläsningar, seminarier och praktiska övningar.
  • Våra onlinekurser leds av mycket skickliga akademiska team bestående av erkända akademiker med etablerade forskningsmeriter och erfarenhet inom sina ämnesområden.
  • Våra distansstudenter har tillgång till alla resurser de behöver och kan få tillgång till allt läromedel, diskussionsforum och läsningar via Ulsters 24/7 online-inlärningsportal.
  • Studenter kommer också att få studentstöd angående karriärer, forskningsmöjligheter och eventuella problem de kan ha i alla stadier av programmet, från registrering till examen.

Plus, med flexibilitet som vår prioritet, kan studenter balansera arbete eller liv åtaganden med sina studier. Studera var du vill, när du vill med Ulster University.

Antagningar

Hur man ansöker

Steg 1:

Att ansöka till denna kurs är snabbt och enkelt och kan startas genom att gå till kurssidan.

Steg 2:

Du måste fylla i ett formulär för att få mer information. Du kan välja att prata med en inskrivningsrådgivare eller ansöka direkt.

Steg 3:

Du måste då fylla i vårt ansökningsformulär.

Steg 4:

Efteråt kan du påbörja ditt program vid det aktuella antagningsdatumet.

Platser

  • Belfast

    Belfast, Storbritannien

    Frågor