Keystone logo
The University of Fredericton (UFred) International

The University of Fredericton (UFred) International

The University of Fredericton (UFred) International

Introduktion

ANSLUTA. LÄRA SIG. LYCKAS.
HELT ONLINE.

University of Fredericton (UFred) är en helt online, examensbeviljande institution som erbjuder certifikat, diplom och examensprogram. UFred, som grundades och är baserat i Fredericton, New Brunswick, är exceptionellt stolt över sitt utbud av innovativ, relevant onlineutbildning som betonar ledarskapsutveckling och livslångt lärande.

UFred erbjuder en unik, helt online inlärningsupplevelse som stödjer de akademiska och professionella målen för dess beståndsdelar. Genom lättillgänglig, vänlig support och service ägnar UBred sig åt att skapa studentframgång.
Deras vision är att ge eleverna möjlighet att nå sina mål globalt genom tillgänglig, tillämpad yrkesutbildning. Deras uppdrag är att tillhandahålla en helt kompatibel, individuellt centrerad livslångt lärandeväg för världens yrkesverksamma som förbättrar individuella prestationer. UFreds värderingar inkluderar integritet, passion, ömsesidigt förtroende, lärande, ömsesidig respekt och kompetens.

Varför studera på UFred?

UFreds onlinestudenter får samma högkvalitativa utbildning, nätverksmöjligheter och samarbete som erhållits från ett program på campus; studenter interagerar med professorer och kamrater på löpande basis. Studenter kan ställa frågor, delta i diskussioner och arbeta tillsammans med studiematerial, helt online.

UFred historia

University of Fredericton är en privat institution etablerad 2005 i Fredericton, New Brunswick. Under förutsättningen att helt online utbildning var framtidens väg, skapade de en innovativ inlärningsväg av överlägsen kvalitet och fortsätter att expandera internationellt

Fördelar med att lära sig med UFred

Flexibilitet: Som ett program utvecklat för arbetande yrkesverksamma, säkerställer UFred att studenterna kan balansera sina studier med sina karriärer och andra personliga och professionella åtaganden. Med möjligheten att pausa sina studier när som helst, säkerställer ufred att studenter kan ta en paus i sitt program vid behov.

Online med avsikt: UFreds program erbjuds online, med avsikt. Detta gör att studenter globalt kan delta i universitetets program utan att behöva pausa sina karriärer eller resa för att delta.

Prisvärdhet: UFred är stolt över att erbjuda studenter prisvärda program samtidigt som utbildningen upprätthålls av hög kvalitet. Med möjligheten att betala för en kurs i taget, ges studenterna ekonomisk flexibilitet.

Karriärmöjligheter

UFreds program förbereder eleverna för att ta nästa steg i sin karriär oavsett geografisk plats. UFreds affärsprogram kan enkelt tillämpas inom ett brett spektrum av branscher och har visat sig vara tillämpliga redan innan studenterna har avslutat sitt program.

Antagningar

  • High School Diploma or Equivalent
  • Fyra universitetsförberedande kurser, inklusive engelska 12, matematik 12, och ytterligare två förberedande universitetskurser i årskurs 12
  • Minimum overall average of at least 65% in the university preparatory classes

Mogna antagningar

  • High School Diploma or Equivalent
  • Older than 21 years of age and have been away from an educational program for a minimum of three years

Studentberättelser

Platser

  • Fredericton

    371 Queen St Suite 400, E3B 1B1, Fredericton

Frågor