Keystone logo
Udemy Lär dig etiskt hackning från grunden
Udemy

Lär dig etiskt hackning från grunden

Online

15 Hours

Engelsk

Deltid

Distansutbildning

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Bli en etisk hackare som kan hacka datorsystem som black hat hackers och säkra dem som säkerhetsexperter.

Denna kurs innehåller:

 • 15,5 timmars on-demand-video
 • 2 artiklar
 • 24 nedladdningsbara resurser
 • Full livstidsåtkomst
 • Tillgång på mobil och TV
 • Intyg om färdigställande

Beskrivning

Välkommen till denna omfattande kurs i etisk hacking! Den här kursen förutsätter att du INGA förkunskaper har och i slutet av den kommer du att kunna hacka system som black-hat hackare och säkra dem som säkerhetsexperter!

Denna kurs är mycket praktisk men den kommer inte att försumma teorin; vi börjar med grunderna för etisk hackning, bryter ner de olika penetrationstestfälten och installerar nödvändig programvara (på Windows, Linux och Mac OS X), sedan dyker vi och börjar hacka direkt. Du lär dig allt med exempel genom att analysera och utnyttja olika system som nätverk, servrar, klienter, webbplatser. Vi kommer aldrig att ha några tråkiga torra teoretiska föreläsningar.

Kursen är uppdelad i ett antal avsnitt, varje avsnitt täcker ett penetrationstest/hackingfält, i vart och ett av dessa avsnitt får du först lära dig hur målsystemet fungerar, svagheterna i detta system och hur man praktiskt utnyttjar dessa svagheter för att hacka detta system.

I slutet av kursen kommer du att ha en stark grund inom de flesta hacknings- eller penetrationstestområden och du kommer också att lära dig hur du upptäcker, förhindrar och säkrar system och dig själv från de diskuterade attackerna.

Alla tekniker i den här kursen är praktiska och fungerar mot verkliga system, du kommer att förstå hela mekanismen för varje teknik först, sedan kommer du att lära dig hur du använder den för att hacka målsystemet. I slutet av kursen kommer du att kunna modifiera dessa tekniker för att starta mer kraftfulla attacker och anpassa dem för att passa olika situationer och olika scenarier.

Med den här kursen får du support dygnet runt , så om du har några frågor kan du posta dem i avsnittet Frågor och svar så svarar vi dig inom 15 timmar.

Instruktörer

Zaid Sabih, etisk hackare, datavetare och vd för zSecurity

Mitt namn är Zaid Al-Quraishi, jag är en etisk hackare, en datavetare och grundare och VD för zSecurity. Jag älskar bara att hacka och bryta mot reglerna, men missförstå mig inte som jag sa att jag är en etisk hackare.

Jag har enorm erfarenhet av etisk hacking, jag började göra videohandledningar redan 2009 i en etisk hackinggemenskap (iSecuri1ty), jag arbetade också som pentester för samma företag. 2013 började jag undervisa min första kurs live och online, den här kursen fick fantastisk feedback som motiverade mig att publicera den på Udemy .

Den här kursen blev den mest populära och den bäst betalda kursen i Udemy i nästan ett år, detta motiverade mig att göra fler kurser, nu har jag ett antal etiska hackningskurser, som var och en fokuserar på ett specifikt område och dominerar ämnet för etisk hacking den Udemy .

Nu har jag mer än 650 000 elever på Udemy och andra undervisningsplattformar som StackSocial, StackSkills och zSecurity.

z Säkerhet, ledande leverantör av utbildning i etisk hackning och cybersäkerhet,

zSecurity är en ledande leverantör av etisk hacking och cybersäkerhetsutbildning, vi lär ut hackning och säkerhet för att hjälpa människor att bli etiska hackare så att de kan testa och säkra system från black-hat hackare.

Att bli en etisk hacker är enkelt men inte lätt, det finns många resurser online men många av dem är fel och föråldrade, inte bara det utan det är svårt att hålla sig uppdaterad även om du redan har en bakgrund inom cybersäkerhet.

Vårt mål är att utbilda människor och öka medvetenheten genom att avslöja metoder som används av riktiga hackare och visa hur man säkrar system från dessa hackare.

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

 • MSc Cyber ​​Security
  • Online
 • Cybersecurity Governance
  • Online
 • Master of Business Administration: Cybersecurity Management Concentration
  • Charlotte, Amerikas förenta stater