Keystone logo
The University of Dayton

The University of Dayton

The University of Dayton

Introduktion

University of Dayton är ett katolskt forskningsuniversitet på toppnivå med erbjudanden från grundnivå till doktorandnivå. Vi är en mångfaldig gemenskap som, i den marianistiska traditionen, är engagerad i att utbilda hela människan och att koppla lärande och vetenskap med ledarskap och service.

Vår ande tänder en gränslös nyfikenhet som driver oss att tappert möta det okända, engagera oss i utforskning och göra nya upptäckter. Här undersöker vi förhållandet mellan tro och förnuft. Vi integrerar kunskap över discipliner, och vi utbildar för service, rättvisa och fred.

Våra akademiker är utmanande över alla våra mer än 80 grundutbildningar och 50 forskar- och doktorandprogram. Inte bara för sakens skull, utan för att det finns verkliga utmaningar i världen som måste mötas. På så sätt, när examen anländer, kommer du inte in i den verkliga världen för första gången. Du kommer redan att vara en del av det, fullt förberedd för din karriär - och för livet.

I branschen för att bygga en bättre värld

Vi är dedikerade till att tillhandahålla en upplevelsemässigt fokuserad affärsutbildning, där studenter får praktiska färdigheter och kunskaper - och använder dem.

Vår innovativa, praktiska läroplan utvecklar etiska, självsäkra yrkesverksamma som är förberedda för anpassning och förändring.

Vilka vi är Vad vi gör Vad gör oss annorlunda
 • En sammansvetsad gemenskap av elever: lärare, personal och studenter
 • Skapare, användare och kunskapsintegratörer
 • Tjänande ledare för samhället, professionen och samhället
 • Integrera affärsteori och praktik utifrån den katolska och marianistiska traditionen
 • Skapa unikt, upplevelsebaserat lärande i och utanför klassrummet
 • Utveckla utexaminerade framgångsrika i sitt samhälle och sitt yrke
 • Generera intellektuella bidrag som förbättrar kunskapsbasen för akademiker och yrkesverksamma
 • Ett gemenskapsfokus på hela människan
 • Erfarenhetsbaserat och värdebaserat lärande i den katolska och marianistiska traditionen
 • Aktiviteter, evenemang och centra som skapar och förbättrar praktisk visdom
 • Djupa pedagogiska kontakter med studenter, företag, samhälle och alumner

De tre bästa anledningarna till att välja företag på UD

Praktiskt, praktiskt lärande

Vi vet att en praktisk utbildning kräver, ja, övning.

Det är därför UD-ekonomistudenter ständigt är engagerade i världen omkring dem, oavsett om det är genom studier utomlands, slutstensprojekt, praktikplatser och kooperativ, serviceinlärning eller andra upplevelsebaserade lärandeprogram.

En skräddarsydd utbildning

Du är unik. Din utbildning borde också vara det.

Vill du satsa på en dubbel major eller en mindre? Att studera utomlands eller använda dina affärskunskaper i humanitära syften? För att få verklig erfarenhet genom en praktikplats eller kooperativ utbildning? På UD kan du anpassa din utbildningsplan för att matcha dina intressen och förbereda dig för personlig och professionell framgång. Din dedikerade framgångsrådgivare hjälper dig att utveckla - och slutföra - din plan.

En samarbetsmiljö

Fokus på gemenskap

På UD kommer du att uppmuntras att sträva efter excellens, men inte på andras bekostnad. Istället för att tävla mot andra studenter kommer du att vara en del av en samarbetsvillig, mångsidig och inkluderande gemenskap av elever. Här hittar du en stödjande miljö där du kan ställa frågor, utforska dina intressen och förbereda dig för en framgångsrik framtid. Till råga på det kommer du att dra nytta av en liten klass som undervisas av duktiga, engagerade lärare - inte lärarassistenter eller doktorander.

Platser

 • Dayton

  300 College Park , 45469, Dayton

 • Dayton

  Dayton, Amerikas förenta stater

  Program

   Institutionen erbjuder även:

   Frågor