Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
University of the Cumberlands

University of the Cumberlands

University of the Cumberlands

Introduktion

Vision & Mission

Vision Visionen av universitetet i Cumberlands är att vara den främsta humaniora universitet som uppmuntrar intellektuell och andlig tillväxt, ledarskap och service.

Cumberlands kommer kapitalisera på dess historia, läge, och nära studenter och lärare obligationer för att bli en föregångare institution, en distinkt typ av lärcentrum, en oberoende banbrytande 21-talet universitet som är ovanligt hängiven att förbereda unga människor för framtiden.

För att göra detta, Cumberlands kommer:

Förbli en relativt liten grund universitet, med ca 1600 studenter. Fortsätta växa forskar och vuxna program orienterade mot nya arbetsmöjligheter, som var och en har en överlägsen undervisning, tillämpad lärande och erfarenheter. Jordas inom humaniora och samtidigt fortsätta att utveckla leveransmetoder som arbetar för att förbättra elevernas studieresultat. Skapa och upprätthålla en miljö för lärande och professionell utveckling.

Mission University of the Cumberlands har historiskt tjänat studenter främst, men inte uteslutande, från de vackra bergsområdena i Kentucky, Tennessee, West Virginia, Virginia, Georgia, North Carolina, South Carolina, Ohio och Alabama som traditionellt har beskrivits som Appalachia. Universitetets påverkan kan ses i resultaten av sina studenter som har tagit på sig roller ledarskap i denna region och hela nationen.

Även beläget i semesterorten som området Appalachia, med tonvikt främst på att betjäna den vackert bergsområde, universitetet når nu i varje stat och runt om i världen genom sin studentkåren och alumner.

UC fortsätter att erbjuda lovande studenter med olika bakgrund en bred liberal arts program berikad med kristna värderingar. Universitetet strävar efter högsta kvalitet i alla sina strävanden och förväntar sig studenterna en liknande engagemang för denna strävan. Sitt engagemang för en stark akademisk program förenas med ett engagemang för en stark arbetsmoral. Cumberlands uppmuntrar eleverna att tänka kritiskt och kreativt så att de bättre kan förbereda sig för liv ansvarig service och ledarskap. Denna inriktning av dess grundutbildningen förlängs och extrapoleras i sina forskarutbildningen. Dessa program vårda också kritiskt och kreativt tänkande i jakten på "livs mer rika" för både individen och samhället. På Cumberlands förbereder forskarutbildning yrkesverksamma att vara tjänare-ledare i sina discipliner och samhällen, som förbinder forskning med praktik och kunskap med etiskt beslutsfattande.

Engagemang till Liberal Arts I tron ​​att frihet är ett resultat av respekt för sanning och oro för mänskligheten, University of the Cumberlands, genom en traditionell humaniora program, försöker att främja i sina elever en ökad medvetenhet och känslighet för sökandet efter sanning och en fördjupad ansvar gentemot mänskligheten.

Universitetet strävar efter att uppgradera män och kvinnor med kristna värderingar som härrör från andlig och intellektuell erfarenhet inom universitetssamfundet liksom från de traditionella akademiska discipliner.

Självhjälp genom arbete-studie Sedan starten 1888 har självhjälps funktionen varit en integrerad del av University of the Cumberlands.

Cumberlands tror förmånen att en universitetsutbildning bör baseras på motivation, förmåga, karaktär och syfte snarare än på hur mycket pengar en student eller hans föräldrar kan ha. Den mest hälsosamma typ av ekonomiskt stöd består i att hjälpa eleven att hjälpa sig själv. Ett program studiemedel ska utveckla kvaliteter sparsamhet och självtillit, liksom arbetsstudieplanen på Cumberlands.

En stor del av det finansiella stödet vid Cumberlands ges i form av lönsamma sysselsättning. Arbetsprogrammet är frivilligt och mängden arbete beror på förmåga och behov.

Under senare år har många studenter har tjänat sina college kostnader. Fortsatt anställning och befordran beror på kvaliteten på arbetet. På Cumberlands studenter får en formell utbildning för minimal kostnad och om de inte har pengar, de betalar för en stor del av sin utbildning genom att göra det dagliga arbetet i college cafeteria, i underhållsavdelningen, i Appalachian uppsökande program-som studerande assistenter, fotografer, posttjänstemän och deltidsanställda sekreterare.

Självhjälps möjligheter ges till över sexhundra studenter som arbetar i genomsnitt tolv timmar per vecka under ledning och tillsyn. Dessa studenter undervisas värdet av snabbhet, industri, pålitlighet och initiativ.

Tillväxt genom service och arbeta Mission Statement of University of the Cumberlands tydligt universitetets ställning på arbetets värde och service till andra. Tjänsten / Arbete och Leadership Program är centrerad i tron ​​att studenterna måste placeras i positioner där de kan uppleva möjligheter till service och ledarskap. Studenter är skyldiga att delta i en planerad aktivitet av campus eller samhällstjänst, samtidiga ledarskap aktiviteter och arbete innan examen. Varje student måste föreslå en godtagbar plan för åtminstone fyrtio timmars campus / samhällstjänst eller delta i kollegiet Workstudy Program.

Att ge alla elever med ledarskapsutbildning som en integrerad del av programmet kommer varje inblandade i tjänsten eller arbetsverksamhet studenten också att krävas för att delta i flera ledarskapsseminarier. Målet med denna aktivitet är att inte bara göra eleverna medvetna om sitt ansvar till andra genom tjänsten / praktik men också att ge studenterna kompetens att organisera och leda andra i liknande verksamhet.

För att spela in hela skalan av verksamheter där en student har varit inblandad vid University of the Cumberlands, en "Service Leadership avskrift" kommer att utvecklas för varje elev. Detta transkript kommer att bli en permanent del av varje elevs rekord och kommer att översändas på studentens begäran tillsammans med hans / hennes akademiska meriter.

Accreditation University of the Cumberlands är ackrediterat av Southern Association of Högskolor och skolor kommissionen på högskolor att tilldela associera, studentexamen, mästare, utbildning specialist och doktorsexamina. Initial ackreditering datum var 1964. Senaste bekräftelse datum är 2006. Nästa bekräftelse datum är Class of 2016. Kontakta kommissionen på högskolar på 1866 sydliga Lane, Decatur, Georgia 30.033-4097 eller ring 404-679-4500 för frågor om ackreditering av University of the Cumberlands. Om du vill visa aktuell status för University of the Cumberlands, gå till denna länk på SACCOC webbplats: http://www.sacscoc.org/details.asp?instid=24640 University of the Cumberlands är en privat, tro baserad institution som är styrs av en styrelse. Styrelsen utgörs av högt ansedda personer från hela delstaten Kentucky och Förenta staterna. University of the Cumberlands uppfyller alla tillämpliga federala och statliga lagar mot diskriminering och inte engagera sig i förbjuden diskriminering på grund av ras, hudfärg, nationalitet, etniskt ursprung, kön, ålder, handikapp eller genetisk information. Universitetet får diskriminera på grund av religion i vilken position som helst av anställning för att uppfylla sitt syfte.

University of the Cumberlands utbildning program är ytterligare statligt ackrediterade genom Kentucky Educational Professional Standards Board (EPSB)

Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Platser

  • Williamsburg

    6191 College Station Drive, KY 40769, Williamsburg

Program

Frågor