Keystone logo
Trine University Master of Science i organisatoriskt ledarskap
Trine University

Master of Science i organisatoriskt ledarskap

Angola, Amerikas förenta stater

1 Years

Engelsk

Heltid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 575 / per credit *

Distansutbildning

* kostnad per kredittimme

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Lou Holtz Master of Science in Organizational Leadership (MSOL) onlineprogram erbjuder dig en väg till en ny karriärdimension - ledarskap. Visionära och strategiska ledaregenskaper är nyckelkomponenter för professionell framgång, oavsett ditt karriärfokusområde. Denna magisterexamen i organisatoriskt ledarskapsprogram bygger en mycket effektiv grund för att förbereda studenterna för en mängd olika ledarskapskomplexiteter och möjligheter.

Erfarenheten

Som student i onlinemastergradsprogrammet kommer du att utforska de olika aspekterna av ledarskapsetik, teknikens inverkan på ledarskapsinsatser och effektiv kommunikation med intressenter.

Detta program ger dig också den extra fördelen att slutföra din examen utan att betala för läroböcker i dina kärnklasser. Denna Z-examen, den nationella beteckningen för sådana program, använder Open Educational Resources (OER), biblioteksdatabaser och fakultetsutvecklat innehåll och/eller kostnadsfria resurser.

Fördelar online

TrineOnline är ett helt online -format som låter dig slutföra din examen i ditt hem och, för internationella studenter, hemland. Med nya klasser som börjar var åttonde vecka kan du slutföra din examen på så lite som ett år, eller i en långsammare takt om du vill.

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

  • Certifikat i ledarskap och inkludering
    • Online
  • MS Online Event Ledarskap
    • Orlando, Amerikas förenta stater
  • BA (Hons) Business (HRM) (Top-Up)
    • Birmingham, Storbritannien