Keystone logo
Trident University International

Trident University International

Trident University International

Introduktion

TRIDENT University är regionalt ackrediterat och består av tre viktiga differentiatorer som skapar en dynamisk inlärningsstrategi som ingen annan. EdActive ™ Learning är unikt eftersom lärandemålen förbereder våra elever på arbetsplatsen genom att förbättra deras förmåga att tänka, lära sig och lösa problem. 100% tillgängligt online, i kombination med ingen daglig micromanagement, främjar en flexibel inlärningsmiljö som gör det möjligt för vuxna elever att utmärka sig i en hanterbar takt. Prisvärdhet är nyckeln till vår totala framgång för våra studenter. Vi håller våra undervisningskostnader så låga som möjligt, så studenterna får en utmärkt utbildning till ett mycket bra värde.

TRIDENT uppdrag är att tillgodose de olika utbildningsbehoven hos en karriärinriktad, kulturellt diversifierad och geografiskt spridd studentgrupp för att förbereda studenterna akademiskt, personligt och professionellt.

TRIDENT strävar efter att vara det universitet som valts för vuxna elever och erkänns som en ledare inom akademisk spetskompetens, överkomliga priser och pedagogiska framsteg.

Platser

  • Cypress

    Plaza Drive,5757, 90630, Cypress

    Frågor