Keystone logo
© The University of Fredericton
Toronto International College

Toronto International College

Toronto International College

Introduktion

Välkommen till TIC High School, en av de mest praktiska prestigefyllda universitetsförberedande gymnasierna i Kanada!

Vi är en privatskola med avancerad placering (AP) med många erfarenheter utanför klassrummet, pågående vägledning och lektioner från 2000-talet.

Vi är mycket glada över att få träffa dig för att planera din väg till växande framgång!

Toronto är den största staden i Kanada

Toronto International College (TIC), som grundades 2003, syftar till att möta behoven och kraven från studenter från Kanada och över hela världen. Vi vänder oss till studenter som kräver individuell uppmärksamhet och/eller studenter som vill intensivt förbereda sig för antagning till prestigefyllda kanadensiska universitet och högskolor.

TIC är en unik förberedande skola för studenter som vill slutföra gymnasieutbildningen, förbättra sina engelska språkkunskaper och/eller vara förberedda akademiskt, kulturellt och språkligt för universitet eller högskola.

Vi erbjuder en läroplan för utbildningsministeriet i Ontario i en intensiv, strukturerad inlärningsmiljö; särskilt för internationella studenter. Våra studenter är beredda att ansöka om och framgångsrikt övergå till eftergymnasiala institutioner i Kanada.

Utvärdering

Studenternas akademiska utvärdering bygger på en kombination av kontinuerlig bedömning av kursarbetet, såsom uppsatser, projekt, tester och uppgifter, som utgör 70% av det totala kursbetyget. En slutprov i slutet av varje modul står för 30% av det totala kursbetyget.

Graduation Requirements

Ontario -utbildningsministeriets läroplan är rankad 4: a totalt sett globalt. Ontario Secondary School Diploma (OSSD) kräver slutförande av 30 kurspoäng, Ontario Secondary School Literacy Test (OSSLT) eller

Ontario Secondary School Literacy Course (OSSLC) och 40 timmars samhällstjänst.

Antagningar

 • Steg 1

Fyll i det bifogade ansökningsformuläret för internationella studenter. Det finns ingen sista ansökningsdag då ansökningar behandlas under hela året. Du rekommenderas dock att ansöka i god tid eftersom det kan uppstå förseningar när du ansöker om ett kanadensiskt studietillstånd.

 • Steg 2

Skicka ditt ifyllda ansökningsformulär för internationella studenter med all stödjande dokumentation och den erforderliga ansökningsavgiften till antagningskontoret.

Stöddokumentation inkluderar:

 1. Bevis på engelska språkfärdighet (TOEFL eller något annat internationellt erkänt engelsktest)
 2. Akademiska utskrifter för tidigare skolor du hade gått på
 3. CV (om du har någon arbetslivserfarenhet)
 • Steg 3

Vi kommer att utvärdera din ansökan: baserat på dina akademiska kvalifikationer och engelska språkkunskaper för ditt valda studieprogram.

 • Steg 4

Vi kommer att bekräfta mottagandet av din ansökan. Om din ansökan godkänns skapar vi ett paket åt dig som innehåller följande:

 1. Korrespondens som anger vilket program du har blivit antagen till och programmets startdatum. Vi kommer att ange eventuella villkor som måste uppfyllas innan registreringen kan bekräftas.
 2. En faktura för studieavgifter och andra avgifter.
 3. Studenttjänstinformation, inklusive sjukförsäkring, boende, etc.
 • Steg 5

För att acceptera erbjudandet om en placering i ett av våra program kommer det att vara nödvändigt att betala terminsavgifter och andra avgifter. Detta kommer att inkludera registreringsavgift och undervisning, vanligtvis för det första läsåret. Betalning av det förfallna beloppet ska göras i kanadensiska dollar till den högskola som du väljer genom bankväxel, postanvisning eller T/T banköverföring. Efter mottagandet av dina terminsavgifter kommer vi att skicka dig det officiella acceptbrevet och ett terminskvitto eller terminsavgiftskvitto som behövs för att ansöka om tillfälligt vistum och studietillstånd.

 • Steg 6

Ansök om ditt tillfälliga visum och studietillstånd på lämplig kanadensisk ambassad, högkommission eller konsulat i ditt land. Handläggningstiden kommer att variera och det är bäst att ansöka så snart som möjligt. Huvudkraven för det tillfälliga invånarvisumet och studietillståndet är:

 1. Ifylld blankett: Ansökan om studietillstånd
 2. Acceptansbevis (Detta är det ursprungliga acceptbrevet som utfärdats av kollegiet du tänker registrera dig)
 3. Bevis på identitet (ett giltigt pass och ytterligare fyra foton i passstorlek)
 4. Bevis på ekonomiskt stöd (Du måste kunna bevisa att du kommer att kunna försörja dig själv ekonomiskt medan du är i Kanada)
 5. En medicinsk utvärdering enligt föreskrifter för vissa länder.

Exakta detaljer om tillfälligt: Visum och studietillstånd kan erhållas från närmaste kanadensiska diplomatiska beskickning.

 • Steg 7

Efter att din ansökan om ett tillfälligt invånarevisum och ett studietillstånd har godkänts av den kanadensiska ambassaden, är du redo att planera din flytt till Kanada. Studentservicekoordinatorerna på college som hade accepterat att du kan hjälpa dig med denna övergång och hjälper gärna till med alla detaljer kring din flytt.

 • Steg 8

När du reser till Kanada måste du:

 1. Tillfredsställ en immigrationstjänsteman att du kommer att lämna Kanada i slutet av dina studier
 2. Har blivit antagen av den högskola du har ansökt om antagning
 3. Bevisa att du har tillräckligt med pengar under din vistelse i Kanada för att betala för studieavgifter, levnadskostnader för dig själv och medföljande familjemedlemmar och returtransport för dig själv och medföljande familjemedlemmar.
 • Steg 9

Välkommen till Kanada!! Bienvenue au Kanada!! Du måste kontakta College och registrera dig för din termin efter att du har anlänt till Toronto.

Stipendier och finansiering

Ranking


Läs mer här!

Platser

 • Toronto

  Victoria Park Avenue,3550, M2H 2N5, Toronto

  Frågor