Keystone logo
Toronto Film School

Toronto Film School

Toronto Film School

Introduktion

175018_174769_171982_button_read-more-on-the-institutions-website2.png

Om Toronto Film School

Oavsett om dina ambitioner är inom film, design, videospel eller mode, är Toronto Film School där du hittar en kreativ gemenskap, prisbelönta instruktörer och ett nätverk av kamrater för att driva dig in i karriären du drömmer om. Skolan erbjuder program som filmproduktion , skådespeleri , videospelsdesign och många fler.

Vad sätter Toronto Film School Apart?

Branschpersonal

Du kommer att vara mentorerad av en mängd prisbelönta och efterfrågade filmskapare, producenter, filmografer, mode designers, videogame designers och aktiva branschfolk. Våra instruktörer ger dig de senaste branschinsikten och bästa praxis samt spännande nätverksmöjligheter.

Kors samarbete

På Toronto Film School kan du samarbeta med studenter från olika kreativa program. Du utvecklar också ovärderliga professionella relationer och branschövergripande nätverk, vilket kommer att hjälpa till att öppna dörrar för karriärer inom mode- och underhållningsindustrin.

Våra studenter vinner utmärkelser

På Toronto Film School , likasinnade studenter som delar din passion för kreativa konster om dig. De många utmärkelser som dessa elever vann från prestigefyllda kroppar, som Festival de CANNES och Thea Awards, är ett testamente för deras hårda arbete och engagemang för deras hantverk. Som student på Toronto Film School kan du ansluta till dessa studenter och lära av erfarna instruktörer.

Verklig utbildning

Toronto Film School är känd för att forma prisbelönta akademiker som fortsätter att bli branschledare och utmärka sig inom sitt utvalda område. Detta beror på att våra studenter lämnar skolan med praktiska förmågor, kompetensen att främja sig och en väl avrundad portfölj.

Pathway

Toronto Film School förstår dina nuvarande och framtida karriärkrav. Genom vårt artikulationsavtal med Yorkville University kan du snabbt spåra dig till en kandidatexamen för att få de affärsfärdigheter som krävs för att fördjupa din kreativa karriär.

Små klassstorlekar

I små klasser får du möjlighet att nå din fulla potential med en-till-en-instruktioner och mentorskap. Du kommer också att ha rätt samarbetsmiljö för att skapa relationer med klasskamrater och nätverk med studenter över kreativa program.

Campus funktioner

Prime campus plats

Med 4 campus över Toronto, studenter kan helt fördjupa sig i staden.

  Ranking

  Toronto Film School rankad som en toppfilmskola av QS World University Rankings erbjuder en snabb och mycket samarbetsvillig inlärningsmiljö, utformad för att beväpna dig med den teori och färdigheter som behövs för att driva din passion.

  Platser

  • Toronto

   10 Dundas Street E., Suite 704, M5B 2G9, Toronto

  • Toronto

   55 Dundas Street E., floor 4&5, M5B 1C6, Toronto

   • Toronto

    415 Yonge Street, 8th Floor, M5B 2E7, Toronto

    • Toronto

     1835 Yonge Street, M4S 1X8, Toronto

     Frågor