Keystone logo
© Tomas Sackmann | Think Tank Training Centre
Think Tank Training Centre

Think Tank Training Centre

Think Tank Training Centre

Introduktion

Think Tank Training Center grundades 2005 och är dedikerat till att ge artister en specialiserad, karriärfokuserad datorgrafikutbildning (CG) som ger dem en spännande karriär inom VFX, Game Art och Animation.

Genomgående rankad som en av de bästa skolorna för CG Art, lär sig Think Tank-studenter direkt från arbetande proffs, engagerar sig med den senaste mjukvaran, bygger ovärderliga studiokontakter och utvecklar en branschförberedd portfölj.

Studenter kan välja mellan att studera helt online eller genom Think Tanks innovativa hybridmodell. Genom att studera Hybrid behärskar eleverna både grunderna och avancerade tekniker för 3D-konst på distans innan de beger sig till Think Tank Campus i Vancouver, Kanada, för en uppslukande, portföljfokuserad sista termin.

Även om det inte finns några tillgängliga inträdesstipendier, ges studenter möjligheter att tjäna meritbaserade stipendier under hela programmet. Personliga betalningsplaner och ekonomisk hjälprådgivning (kanadensiska sökande) är också tillgängliga. Få kontakt med en medlem i vårt antagningsteam idag!

Antagningar

Att slutföra din Think Tank -applikation är en process i flera steg som kräver tid, uppmärksamhet på detaljer och möjligen några exempel på ditt arbete. Men din resa börjar med att skapa ett konto – och det är enkelt!

Dina framsteg kommer att sparas när du går och du kommer att kunna redigera den när som helst. När du kommer till slutet måste du betala en ansökningsavgift innan du skickar in. Om du har en fråga vid något tillfälle, prata med oss genom att använda chattknappen längst ner till höger på skärmen.

Stipendier och finansiering

Skapat i samarbete med Warner Bros. Discovery, Doers and Dreamers Digital Arts Scholarship är utformat för att skapa möjligheter inom underhållningsindustrin för artister från historiskt förbisedda samhällen. Människor av alla kön, förmågor och identiteter från underrepresenterade samhällen i Kanada, inklusive medlemmar av inhemska, svarta och rasifierade grupper, personer med funktionshinder och HBTQ2+-samhällen uppmuntras att ansöka om detta initiativ.

Detta program är exklusivt för kanadensiska medborgare, permanenta invånare och invandrare. Människor av alla kön, förmågor och identiteter från underrepresenterade samhällen i Kanada, inklusive medlemmar av inhemska, svarta och rasifierade grupper, personer med funktionshinder och HBTQ2+-samhällen uppmuntras att ansöka!

Ranking

  • Rankad #1 i kreativ institution i Kanada
  • Rankad som nummer 1 i skolan i visuella effekter i Nordamerika
  • Rankad som nummer 3 i speldesign och utveckling världen över
  • Rankad som nummer 1 i skolan i 3d-animation i Kanada

Platser

  • North Vancouver

    107 W Esplanade North Vancouver, British Columbia Canada, V7M 1A1, North Vancouver

Frågor