Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
The University of North Carolina Chapel Hill

The University of North Carolina Chapel Hill

The University of North Carolina Chapel Hill

Introduktion

UNC-Chapel Hills onlineprogram och kurser ger engagerade medborgare, yrkesverksamma och ledare över hela världen fördelarna med en Carolina offentlig utbildning. Vårt mål är att ge alla lika tillgång till akademisk och karriärframgång – oavsett din plats, ras, erfarenhet, världsbild, förmågor eller identitet.

UNC-Chapel Hills onlineprogram och läroplaner, som erbjuds genom flera professionella skolor, centra och institut, hjälper dig att förvandla dina akademiska och professionella intressen till berikande upplevelser i alla skeden av din karriär.

Varför välja UNC-Chapel Hill Online?

UNC-Chapel Hill är en global ledare känd för sin innovativa undervisning och banbrytande forskning. Som det äldsta offentliga universitetet i USA har Carolina spelat en avgörande roll i att bygga en starkare, mer diversifierad ekonomi för folket i North Carolina och utanför.

UNC:s onlineinlärningsupplevelser är utformade så att oavsett var du bor kan du förvänta dig oöverträffade utbildningsmöjligheter och en kultur av tvärvetenskapligt samarbete som förenar Tar Heel-gemenskapen.

Platser

  • Chapel Hill

    Chapel Hill, Amerikas förenta stater

    Frågor