Keystone logo
The TESOL College AVANCERAT CERTIFIKAT FÖR ATT LÄRA IELTS (ASIEN)
The TESOL College

AVANCERAT CERTIFIKAT FÖR ATT LÄRA IELTS (ASIEN)

Request duration

Engelsk

Request pace

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Distansutbildning

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

IELTS-testet växer snabbt i popularitet. Det är ett högt insatsprov för inträde till universitetskurser för utländska talare på engelska. Det är en indikator på förmågan på engelska för invandring. Det är alltmer ett accepterat test inom länder i Asien att visa allmän kunskap på engelska. Lärare i engelska blir mer och mer involverade i att förbereda eleverna för IELTS-testet.

Denna kvalifikation går utöver det vanliga för undervisning i IELTS-förberedelser; det tar med sig IELTS-relaterat språkfel som du kan förvänta dig när du talar och skriver från asiatiska studenter och särskilt från det kinesiska till engelska. Kursen har byggts med erfarenhet av lärare i engelska i Asien och av TESOL-tränare i Sydostasien.

Kursen syftar till att göra det möjligt för innehavare av TESOL / TEFL / CELTA-kvalifikationer att utöka sina kunskaper om IELTS-testet och bli självsäkra leverantörer av kurser som förbereder studenterna för testet, särskilt till asiatiska modersmål och engelska som inte är modersmål.

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

  • MSc Teaching English to Speakers of Other Languages (TESOL) (online)
    • Stirling, Storbritannien
  • TESOL TEFL-diplom
    • Online
  • MA in Teaching English to Speakers of Other Languages (MA in TESOL)
    • Paris, Frankrike