Keystone logo
The Poynter Institute

The Poynter Institute

The Poynter Institute

Introduktion

The Poynter Institute är världsledande inom journalistik. Det är världens ledande instruktör, innovatör, sammankallare och resurs för alla som vill engagera och informera medborgarna.

Poynter kämpar för yttrandefrihet, civil dialog och tvingande journalistik som hjälper medborgarna att delta i friska demokratier. Vi förbereder journalister över hela världen för att hålla mäktiga människor ansvariga och främja ärlig information på idémarknaden.

Poynter är en inspirerande och praktisk plats som förbinder journalistikens olika hantverk till dess högre uppdrag och syfte. Från person-till-person-coachning och intensiva praktiska seminarier till interaktiva onlinekurser och mediarapportering, hjälper Poynter journalister att skärpa färdigheter och höja berättande under hela sin karriär.

Vi samlar Poynter-fakultets- och branschexperter för att utforska skärningspunkten mellan journalistik, teknik och allmänt intresse.

Från personlig coachning och praktiska seminarier till interaktiva online-kurser, Poynter-undervisningen är utformad för att skärpa dina färdigheter, höja din karriär och tända din fantasi. Leds av vår fakultet och branschens ljusaste hjärnor och mest skickliga journalister och lärare, Poynter-upplevelsen förbinder dig med skickliga lärare och med andra studenter i hantverket.

Vi lär dem som hanterar, redigerar, producerar, programmerar, rapporterar, skriver, bloggar, fotograferar och designar, oavsett om de tillhör nyhetsorganisationer eller arbetar som oberoende företagare. Vi undervisar dem som undervisar och studenter i gymnasiet, gymnasiet och college - morgondagens journalister. Och vi undervisar allmänheten och hjälper dem att bättre förstå hur journalistik produceras och hur de själva berättar om det är trovärdigt.

Platser

Platser
  • Saint Petersburg

    3rd Street South,801, 33701, Saint Petersburg

    Frågor