Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
The Family Institute at Northwestern University

The Family Institute at Northwestern University

The Family Institute at Northwestern University

Introduktion

177510_button_read-more-on-the-institutions-website4.png

Genom forskning, utbildning och kliniska tjänster är The Family Institute at Northwestern University en av landets ledande relationsbaserade beteendevårdsorganisationer som är engagerade i att stärka och hela barn och ungdomar, par, familjer och individer.

Vårt uppdrag och tillvägagångssätt

Vi är djupt engagerade i att stärka och läka hela familjesystemet genom att sammanföra rätt partner för att stödja barn, vuxna, par och familjer under hela livet. Som forskare, utbildare och terapeuter arbetar vi med våra kunder och partner för att se förändring .

"Familjeinstitutet definierar familj som du definierar familj."

Vi skräddarsyr behandling för att matcha kundens unika behov och mål. Bakom varje läkare på The Family Institute finns ett samarbetsteam med över 70 läkare som engagerar sig i kontinuerligt lärande, konsultation, informationsutbyte och ger effektiva remisser.

Vårt partnerskap med Northwestern University

Utbildare sedan 1965, The Family Institute, i samarbete med Northwestern Universitys forskarskola och forskningskontor, huserar Center for Applied Psychological and Family Studies. Vårt långvariga partnerskap med Northwestern University rankar oss bland de bästa relationsbaserade utbildnings- och forskningsprogrammen för beteendehälsa i landet.

Platser

 • Evanston

  Library Place,618, 60201, Evanston

  • Evanston

   Evanston, Amerikas förenta stater

   Frågor