Keystone logo
© The Economist
The Economist - Executive Education

The Economist - Executive Education

The Economist - Executive Education

Introduktion

Sedan starten har The Economist etablerat sig som en pålitlig källa för allt som rör affärer och politik, och kämpat för information baserad på fakta och noggrannhet.

The Economists vision av världen, stil och filosofi skiljer den åt. Med ett internationellt fokus och räckvidd ger den objektiv analys och originell insikt, samtidigt som den förblir respektlös och oberoende.

Om The Economist

Genom sitt globala perspektiv och unika röst har The Economist utnyttjat digital teknik för att ge läsare och publik från hela världen ett pålitligt filter på internationella angelägenheter. Med korthet, tydlighet, åsikter och kvickhet destillerar The Economist vad som är viktigt på den globala agendan och, viktigast av allt, vad man ska göra av det. Det är därför miljoner läser The Economist varje vecka, inklusive världens ledande politiker och affärspersoner.

The Economist onlinekurser

The Economists objektivitet i åsikter och originalitet av insikter visas i dess kursutbud, som kommer att utrusta deltagarna med kunskap att navigera i effekterna av globala frågor i deras sammanhang. Genom att utnyttja sitt unika globala perspektiv kan The Economist skapa utbildningsinnehåll som ger konceptuella verktyg för att effektivt planera för global förändring.

Varför lära sig online med The Economist

The Economist och GetSmarter har sammanställt en mängd olika anteckningar, infografik, animationer, videor och fallstudier för att blanda teoretisk och praktisk kunskap. Gästföreläsare inkluderar seniorredaktörer från The Economist om deras specialistämnen och globala ledare inom sina områden. Praktiska läror kommer att berikas av diskussioner i små och stora grupper, och uppdrag är utformade för att engagera och utmana deltagare från hela världen. Genom att ta fram relevans och konsekvenser för enskilda organisationer och roller lägger kursen till ett kontinuerligt värde för varje deltagares affärs- och yrkesliv.

Kontakta

+1847440 3906
[email protected]

Platser

  • London

    John Adam Street,1-11, WC2N 6HT, London

    Frågor