Keystone logo
The College for Adult Learning

The College for Adult Learning

The College for Adult Learning

Introduktion

Vår historia

The College for Adult Learning bildades som en registrerad utbildningsorganisation (RTO) 2009, och genom vårt engagemang för resultatfokuserade, praktiska träningslösningar med oöverträffat stöd och flexibilitet har vi gjort en verklig skillnad i tusentals liv under de senaste 10 åren.

Vi grundades av ett team av dedikerade ledande befattningshavare från TAFE/universitetssektorn inspirerade av vuxna elever i Australien som är desperata efter relevanta kurser, skräddarsytt lärande, praktiska studiemöjligheter, omfattande stöd, arbetsförberedda färdigheter och verkliga resultat.

Varför studera med CAL?

Hur vi vägleder våra elever till framgång

Vår vision på The College for Adult Learning är inriktad på att skapa verkliga resultat för studenter.

Vi är engagerade i att hjälpa studenter att uppnå sina mål genom skräddarsydda inlärningsresor, engagerande och branschrelevant kursinnehåll, extra studieresurser och verktyg. Få obegränsat mentorskap och stöd från erfarna proffs.

Vi tror på att göra skillnad.

Vi har tre vägledande principer som formar hur vi levererar skräddarsydda onlinekurser till studenter på CAL. Att studera med oss går utöver bara ett papper. Med en CAL-kurs, inspireras till att forma din egen värld-få oöverträffat stöd, tillämpliga färdigheter och kunskaper i verkligheten och njut av flexibelt lärande.

Upptäck vad som skiljer oss åt.

Kurser avsedda för framgång

Vi tar oss tid att forska och utforma våra utbildningsprodukter för framgång och är stolta över att specialisera oss på att skapa de kurser som industrin kräver och framtida ledare - som du - behöver.

 • Vi skapades för att hjälpa människor att göra skillnad i sina karriärer. Detta innebär att leverera relevanta kurser som är utformade för att utveckla framtidsinriktade färdigheter och skapa verkliga resultat. Vi utvecklar våra kurser för att ha ett starkt fokus på arbetsplatsen, utformar våra bedömningar kring praktiska tillämpningar av kurserna och skräddarsyr vårt innehåll för att möta branschspecifika behov. Detta hjälper till att säkerställa att våra kurser levererar relevant innehåll och kompetens som behövs på dagens arbetsplats och i morgondagens branscher .
 • Vår forskning om behoven hos en modern arbetskraft fann att arbetsgivare letar efter dynamiska ledare , inte bara specialister. Arbetsgivare letar alltmer efter överförbara teamledar- och projektledningskunskaper för att säkerställa att de har en framtidsinriktad, dynamisk arbetskraft.
 • Var säker på att med en CAL -kvalifikation kommer du att ha möjlighet att inte bara utveckla relevanta tekniska färdigheter och kunskaper utan de överförbara färdigheter som gör en framgångsrik ledare.

Unikt dubbelt diplomprogram

Var säker på att med en CAL -kvalifikation kommer du att ha möjlighet att inte bara utveckla relevanta tekniska färdigheter och kunskaper utan de överförbara färdigheter som gör en framgångsrik ledare. Vi vill att du ska ha en konkurrensfördel i din karriär. Det är därför vi har skapat en serie integrerade dubbla diplom- och dubbla kvalifikationskurser för att leverera fler efterfrågade färdigheter.

Spara dig själv hundratals timmar studietid

 • Spara tid och pengar genom att välja en integrerad dubbelt diplom. Våra kurser blandar enheterna från två separata kvalifikationer för att skapa ett unikt paket som sparar hundratals timmar av studietid.

Unika färdigheter som hjälper dig att sticka ut från mängden

 • Våra enheter är handplockade i samråd med branschledare och är utformade för att skapa holistiska och framtidsinriktade kurser. Hitta rätt kombination för att matcha dina färdigheter och karriärsträvanden.

Två nationellt erkända kvalifikationer

 • Du kommer överst med två separata kvalifikationer efter avslutad kurs. Att integrera ackrediterade kurser ger dig praktiska färdigheter som respekteras inom alla branscher och enkla Pathways för vidareutbildning.

Fokusera på våra elever under hela resan

Här på CAL är vi engagerade i våra elevers framgång - från inskrivning till examen och därefter.

Varje CAL -teammedlem är dedikerad till att hjälpa dig att lyckas i din inlärningsresa.

 • Till skillnad från TAFE, universitet och stora RTO kommer du inte att behandlas som bara ett nummer på CAL . Vårt engagemang för dig börjar med att ta dig tid att förstå dina mål, tillhandahålla personliga och flexibla inlärningslösningar och drivs av passionerade mentorer och supportteam.
 • Som individ med dina egna förutsättningar har du unika träningsbehov, och vårt mål är att stödja din inlärningsresa på ett sätt som fungerar för dig. Vi skräddarsyr en inlärningsplan och skapar en Pathway för dig och din upplevelse. Oavsett vad ditt karriärmål är så hjälper vi dig dit.
 • Njut av oöverträffat stöd när du behöver det. Vi förstår att alla har en annan inlärningsstil och behöver olika nivåer och typer av stöd. Vi erbjuder flera supportalternativ, till exempel en snabbrespons Live Chat, schemalagda coachningssessioner med en erfaren Learning Coach, incheckningar från det vänliga supportteamet och mer.

Oöverträffat stöd och flexibilitet

När du studerar med CAL kan du vara säker på att vi är engagerade i att hjälpa dig att uppnå dina karriärmål. Till skillnad från våra konkurrenter tar vi inte ut dyra avgifter för RPL, kursöverföringar eller din valfria 6-månaders förlängning. Vårt syfte är att stödja dig på det sätt du behöver, under hela din inlärningsresa och hjälpa dig att uppnå din kvalifikation.

Inga avgifter för RPL

 • Vi vill känna igen dig för dina befintliga kunskaper och färdigheter. Erkännande för tidigare lärande (RPL) är ett effektivt sätt för redan kompetenta yrkesverksamma att snabbare uppnå en kvalifikation. Till skillnad från andra RTO tar vi inte ut en ansökningsavgift för RPL eller en avgift per enhet för RPL.

Inga avgifter vid överföringar eller uppskov

 • På CAL kommer vi att samarbeta med dig för att hitta en Pathway som passar bäst för dina karriärmål. Det är därför vi erbjuder noll avgifter för kursöverföringar för våra studenter. För att tillgodose våra elevers hektiska liv erbjuder vi en gratis 90-dagars uppskov, och vi erbjuder också en gratis 6-månaders förlängning.

30-dagars riskfri garanti

 • Vi är övertygade om att du kommer att älska din kurs. Men om du upptäcker att kursen inte stämmer kan du ta ut dig inom de första 30 dagarna för att få tillbaka hela kursavgiften minus en liten administrationsavgift på $ 150. Till skillnad från andra RTO: er som erbjuder upp till bara 14-dagars återbetalningsperioder, erbjuder vi på CAL 30 dagar till våra studenter.

Omregistreringar och tillägg

 • För att hjälpa våra studenter att fortsätta på sin inlärningsresa erbjuder vi en gratis 6-månaders förlängning för att säkerställa att de har den bästa positionen att genomföra sin kurs. Vi är också glada att kunna erbjuda omregistreringar. Vi kommer aldrig att ta ut hela kursavgiften för omregistreringar (vissa avgifter gäller).

Verkliga resultat för din karriär

Vi fokuserar på att ge verkliga resultat, inte bara ett papper.

 • En av anledningarna till att vi handvalar våra lärande coacher är så att vi kan se till att de har erfarenhet och tankesätt för att ge värdefull mentorskap för våra studenter . Detta går utöver att arbeta genom en bedömning, det är en möjlighet för studenter att prata med någon som har varit där och gjort det. Ett tillfälle att avvisa idéer från någon, få en djupare förståelse för ledarskap och praktiska råd som du kan använda direkt.
 • Våra lärande coacher är inte bara utbildare, de är branschledare och mentorer- och de är tillgängliga för alla våra studenter att boka in för ett-till-ett-stöd.

Garanti för verkliga utfall

Vår Garanti för verkliga utfall är vårt engagemang för dig och dina karriärmål, vilket säkerställer att dina studier kommer att ge dig verkliga fördelar.

Denna garanti är en del av vårt pågående arbete för att stödja dig bortom din studieresa. Vårt team, bedömningar och feedback är alla inriktade på att hjälpa dig i din karriär, inte bara att klara din kurs.

Platser

 • Mitcham

  Level 1, 3/630 Mitcham Rd, 3132, Mitcham

Frågor