Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
The Citadel

The Citadel

The Citadel

Introduktion

The Citadel är ett landmärke i Charleston, South Carolina som är känt för sitt utbildningsanspråk och dess rika historia. The Citadel grundades 1842 och har en grundläggande studentorganisation på cirka 2300 studenter som utgör South Carolina Corps of Cadets. Ytterligare 1 000 studenter deltar i The Citadel Graduate College, en civil kvälls- och online-program som erbjuder examen och yrkesutbildning samt grundutbildningar.

The Citadel uppdrag är att utbilda och utveckla kadetter och studenter för att bli principiella ledare i alla samhällsskikt genom att införa högskolans kärnvärden i en disciplinerad och intellektuellt utmanande miljö.

122379_badge.PNG

För nio år i rad, U .S. Nyheter

The Citadel är ackrediterad av Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges för att tilldela baccalaureate, magisterexamen och specialist i utbildningsgrader. Grundutbildningen och forskarutbildningen för lärarutbildning, rådgivareutbildning, läskunnighet och pedagogiskt ledarskap är ackrediterade av National Council of Accreditation of Teacher Education (NCATE). Tommy

Platser

  • Charleston

    Moultrie Street,171, 29409, Charleston

    Frågor