Keystone logo
ThatFXTrader

ThatFXTrader

ThatFXTrader

Introduktion

I dagens värld väljer man en pålitlig partner kan vara utmanande.

Låt oss övertyga dig varför vi är olika och det borde inte längre vara fallet.

TFXT erbjuder ett bra inlärningssystem på FX-handelsarenan. Det är vad vi gör.

Vi ger dig den bästa undervisningsmetoden och erbjuder opartisk och opartisk rådgivning till förmån för dig.

Vi ger dig den personliga uppmärksamhet som du förtjänar och ger dig alla tjänster du behöver tillsammans under ett tak, allt till ett ärligt pris.

Vi följer ständigt med de senaste utvecklingen i FX-världen. Vi integrerar den här utvecklingen i vår utbildningsplattform, produkter och tjänster, där endast de senaste utvecklingen införs när de ger ekonomisk mening åt dig.

Vi älskar absolut vad vi gör. Vi är passionerade om FX. Vi är pålitliga. Vi glädjer oss åt att hjälpa varje enskild student som vi accepterar att ta på oss, bli framgångsrik genom vårt entusiastiska engagemang och engagemang.

Vi tror på relationer och partnerskap under denna resa. Vi tror inte på att arbeta för våra studenter. Vi föredrar att arbeta med dig för att bäst tillgodose dina behov och uppnå din potential. Vi tror på studenter i livet.

Om du letar efter en sann partner som djupt bryr sig om dig, och som är anpassad till dina behov, har du kommit till rätt ställe. TFXT är ditt hem. Partner med TFXT och du kommer inte bli missnöjd.

Vi lyssnar på dina behov och ger dig enkel och opartisk feedback. Vi tar del av dina behov, planer och mål och granskar dem inom ramen för vad du vill uppnå. Där vi är oense, kommer vi att vara ovillkorligt ärliga med dig på diplomatiskt sätt och ge dig anledningarna till våra meningsskiljaktigheter. Vi tror på äkthet.

Med oss ​​är du en person, inte ett kontonummer. I en affärsverksamhet där kontonumren och transaktionerna har blivit viktigare än namn, har vi stolthet i att ta ett personligt intresse för allt vi gör för dig. Vi lovar också att ge dig den individuella uppmärksamhet som du förtjänar som vår student.

I allt vi gör strävar vi efter att anpassa vår inställning till dina individuella behov och krav, eftersom vi värdesätter alla våra intressenter.

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och tjänster i förhållande till tävlingen. Användningen av tekniska lösningar som automatiserar processer i bakre änden och effektiv hantering av kostnadsstyrningssystem gör att vi kan hålla våra priser i linje med vårt värdeförslag. Vi äventyrar inte kvaliteten på produkterna eller erfarenheterna. Kvalitetsfrågor. Vad vi gör återspeglar i vårt namn för organisationen och de personer som arbetar med uppdrag. Vi kommer aldrig att kompromissa med våra kvalitetsstandarder eftersom vi anser vårt rykte vara mycket viktigt. Vi är engagerade i att leverera vårt löfte. Integritets- och självförklaringsfrågor.

Vi är övertygade om att varje person är en unik värdefull individ med drömmar, obegränsat talang och potential för framgång och storhet.

Vänligen ge oss möjlighet att vara en del av din resa för att uppnå din potential och leva ut dina drömmar.

Platser

  • New York

    New York, Amerikas förenta stater

Frågor