Keystone logo
Texas A&M School of Law

Texas A&M School of Law

Texas A&M School of Law

Introduktion

Vår innovativa JD Program

Den 21: a århundradet advokat har att göra mer än bara försöka fall i domstol. Du behöver möjligheten att förhandla fram avtal, kontraktsförslag, hantverks bosättningar och medla. Vid Texas A & M University School of Law, har vi dig täckt. Vår innovativa JD program betonar vikten av verkliga juridiska kompetens som helt kommer att förbereda dig för alla aspekter av din karriär.

Texas A & M: Investera i din framtid

Eftersom vi blev en del av Texas A & M University i 2013, har vi investerat betydande resurser för att öka värdet på din examen och att förbättra din upplevelse när du är här på law school. Vi har många fler spännande förändringar på gång, men vi har redan tagit flera steg för att investera i din framtid.

Vägar till framgång

Det finns mer än en typ av advokat. I 21: a århundradet, praktiserande jurister serverar ett brett utbud av kunder i olika kapaciteter och i otaliga industrier. Vid Texas A & M University School of Law, kan du hålla möjligheterna öppna genom att föra en bred utbildning. Eller så kan du välja en av tre olika vägar som vi erbjuder. Inom vart och ett av dessa vägar, kan du även välja att fokusera på vissa områden i praktiken, som intellektuell egendom eller olja och gas lag.

Fort Worth / Dallas

Att välja en lag skola innebär att välja ditt hem för de kommande åren, och du kommer inte hitta en bättre plats att lära sig och leva än Fort Worth. Fort Worth erbjuder oöverträffad livskvalitet, en rättslig gemenskap som välkomnar och mentorer unga jurister, och tillgång till ett brett spektrum av arbetsgivare i olika övnings inställningar inklusive advokatbyråer, myndigheter, ideella organisationer och juridiska avdelningar företag.

Texas A & M University School of Law Nondiscrimination Policy

Texas A & M University School of Law ger lika möjligheter i sitt program för juridisk utbildning för alla som ansöker om antagning, inskrivna studenter och akademiker utan diskriminering eller segregering på grund av ras, hudfärg, religion, nationellt ursprung, kön, ålder, funktionshinder, veteranstatus , sexuell läggning, könsidentitet eller könsuttryck. Dessutom, Texas A & M University School of Law ger sin lärare och andra anställda med lika möjligheter vid anställning, fortsättning, marknadsföring och besittningsrätt.

Texas A & M LAW innovativa distansundervisning PROGRAM

Vi erbjuder två distansutbildning program, både i områden där kunskaper och färdigheter för närvarande i hög efterfrågan: Förmögenhetsförvaltning och Riskhantering.

Programmen är helt online, Vilket ger arbetar yrkesverksamma och studenter som har personliga skyldigheter de flexibilitet de behöver för att lära sig och få nya kunskaper med minimal störning deras redan fulla liv. I våra program, behöver vi inte bara sätta en kamera på baksidan av ett klassrum för att spela in en professor föreläsning. Detta synsätt är föråldrad och ineffektiv. Istället använder vi state-of-the-art pedagogiska metoder att dra nytta av det senaste inom online-lärande teknik. Varje kurs är specifikt beredda med distansutbildning studenter i åtanke.

Varje program tar ungefär sex terminer att slutföra, och efter slutförandet, har du möjlighet att besöka oss på lagen skolan för att få en hedrad "Aggie Ring," gör dig en livstid medlem i den omfattande Aggie Network.

Tillgängliga Distansutbildning program

 • Förmögenhetsförvaltning
 • Riskhantering

Två grader - en stark läroplan

Två olika grader erbjuds för varje program en LL.M. examen för advokater (För dem som redan har fått ett JD), och en Masters of rättsvetenskap (M.Jur.) För icke-advokat proffs. Medan icke-jurister kan ha en extra krävs naturligtvis eller förutsättning i amerikansk lag, att sätta dem på lika villkor med sin advokat landsmän, programstrukturer och innehåll är då i stort sett samma, oavsett JD status.

Platser

 • Fort Worth

  Texas A&M University School of Law 1515 Commerce Street , TX 76102, Fort Worth

  Program

   Institutionen erbjuder även:

   Frågor