Keystone logo
© Tecnológico de Monterrey
Tecnológico de Monterrey

Tecnológico de Monterrey

Tecnológico de Monterrey

Introduktion

Tecnológico de Monterrey grundades 1943 tack vare Don Eugenio Garza Sadas vision och en grupp entreprenörer som bildade en ideell förening som heter Enseñanza e Investigación Superior, AC

Tecnológico de Monterrey är en privat, ideell, oberoende institution utan politiska och religiösa tillhörigheter.

Arbetet på Tecnológico de Monterrey och alla dess campus stöds av civila föreningar som består av många grupper av framstående ledare från hela landet som är engagerade i kvalitet i högre utbildning.

Varje år träffas styrelsemedlemmarna i dessa civila sammanslutningar för att definiera de mål som ska vägleda de stora besluten som kommer att hjälpa Tecnológico de Monterrey att nå sitt mål att driva utvecklingen av samhällen och nationen.

Tecnológico de Monterrey åtnjuter stöd från det nationella samfundet, som deltar i utlottningarna som anordnas av institutionen själv för att utöka sitt stipendieprogram och investeringar i infrastruktur.

Tecnológico de Monterrey åtnjuter status som Free University School, vilket gör det möjligt för den att fungera som en utbildningsinstitution.

Ändamål

Tecnológico de Monterreys mål är att producera information som kan förändra liv.

Vi använder pedagogiska erfarenheter för att forma individer till förändringsagenter som är villiga att arbeta till förmån för alla – individer som tar ansvar för sina egna liv och är medvetna om att deras handlingar kan förvandla andra – kapabla, begåvade, uppriktiga, engagerade, engagerade visionärer med en globalt perspektiv och entreprenörsanda, inte bara på universitetet utan på alla områden av deras liv.

Våra studenters utbildning är en viktig del av vår förmåga att utmärka sig. Studenter uppmuntras att förändra sina ekonomiska, politiska, miljömässiga och sociala verkligheter på en social, professionell och personlig nivå.

Syn

"Ledarskap, innovation och entreprenörskap för mänsklig blomstring".

Modell Tec21

Tec21 tillåter bildandet av solida och omfattande färdigheter som hjälper dig att kreativt och strategiskt lösa dagens och framtidens utmaningar.

Varför är det unikt?

Vår utmaningsbaserade inlärningsmodell bygger på fyra nyckelkomponenter:

Utmaningsbaserat lärande

Studenternas lärande under sina grundstudier är fokuserat på studentens relation till sin lärare och med miljön, där studenterna utvecklar disciplinära och transversella färdigheter, genom att lösa utmaningar kopplade till verkliga problem och visa sin behärskning genom olika bevis på lärande. I denna modell utmanas den centrala enheten för lärande.

Personalisering och flexibilitet

Innan du valde en karriär, nu väljer du en väg:

1. Du kommer att tillägna dig grunderna inom området, du kommer att känna till relaterade karriärer och du kommer att bekräfta vilken karriär du ska välja.

2. Du kommer att utveckla din karriärs kärnkompetenser genom mer fokuserade utmaningar samtidigt som du utökar din universitetserfarenhet.

3. Du kommer att fortsätta att stärka färdigheter och ge din karriär din personliga touch baserat på dina intressen, passioner och planer, genom det breda utbudet av koncentrationer, vistelser och certifikat som finns tillgängliga.

Inspirerande lärare

Våra professorer är protagonister i en av de mest djupgående omvandlingarna i Tecs historia och av ett paradigmskifte som har väckt intresset hos de nationella och internationella akademiska kretsarna.

Vilka undervisningsmetoder utmärker dem? De skapar aktiva inlärningsmiljöer och finner i utmaningar en utlösande faktor för bildandet av de disciplinära och tvärgående färdigheter som du behöver som student, och vägleder dig att överföra den kunskapen till verkliga sammanhang. Dessutom är de aktuella och kopplade till sin praktik och sitt arbete på ett multidisciplinärt sätt.

Antagningar

Platser

 • Monterrey

  Eugenio Garza Sada 2501, 64849, Monterrey

 • Guadalajara

  Avenida General Ramón Corona 2514, 45138, Guadalajara

  • Santiago de Querétaro

   Epigmenio González 500 Fracc. San Pablo, 76130, Santiago de Querétaro

   • Mexico City

    Campus Santa Fe, 01389, Mexico City

    • Mexico City

     Ciudad de México Campus, 14380, Mexico City

     Frågor