Keystone logo
Tecnológico de Monterrey

Tecnológico de Monterrey

Tecnológico de Monterrey

Introduktion

Varför lära sig efterfrågade färdigheter på Tecnológico de Monterrey ?

Våra program förbereder eleverna med de efterfrågade färdigheter de behöver för att avancera eller börja en karriär inom kodning, dataanalys eller cybersäkerhet. Vi kombinerar en virtuell klassrumsupplevelse med dynamiska läroplaner som undervisas av erfarna instruktörer. Med omfattande studentstöd och ett brett utbud av resurser tillhandahåller vi en utbildning som hjälper dig att hitta en väg till framgång.

  • Våra klasser lär ut de senaste marknadskunskaperna* för områdena kodning, dataanalys och cybersäkerhet.
  • Båda våra program erbjuder bekväma deltidsscheman för studenter som vill stanna på sitt nuvarande jobb samtidigt som de lär sig värdefulla nya färdigheter på natten, vilket är bra för vuxna elever.
  • Bygg en bred portfölj av projekt eller webbapplikationer för att visa upp din kunskap.
  • Få tillgång till Boot Camps karriärtjänster för att stödja din övergång till webbutveckling eller dataanalys.

*Materialet som tas upp i dessa kurser kan komma att ändras på grund av marknadens efterfrågan.

Dessa program erbjuds via Tecnológico de Monterrey i samarbete med edX.Om edXedX, en del av 2U Inc., arbetar med respekterade universitet och organisationer för att leverera innovativ, kompetensbaserad utbildning till en gemenskap med över 45 miljoner elever runt om i världen för att stödja dem i varje skede av deras liv och karriär. edX levererar uppstartsläger genom en uppslukande lärandeupplevelse med experttjänster och värdefulla resurser. Från och med 2021 har akademiker anställts av 6 700+ företag, inklusive mer än 62 % av Fortune 100.

Platser

  • Monterrey

    Avenida Eugenio Garza Sada Sur,2501 Sur, 64849, Monterrey

    Frågor