Keystone logo
© Eva Dang
Stanmore School Of Business (SSB)

Stanmore School Of Business (SSB)

Stanmore School Of Business (SSB)

Introduktion

Upptäck din styrka. Nå dina mål. Exude Knowledge

Stanmore School of Business är en av Londons bästa online handelshögskolor. Med över ett decennium av undervisning och lärande erfarenhet, formar vi affärspraxis och omvandlar karriärer över hela världen. Vår akademiska styrka inspirerar till ett autentiskt och provocerande affärssinne som ger våra studenter möjlighet att utveckla ett verkligt innovativt tillvägagångssätt i en unik akademisk miljö.

Vi är dedikerade ledare med en önskan om lärande och ett engagemang för undervisning i världsklass. Vår mångsidiga internationella fakultet är enastående inflytelserika experter som genererar en mängd kunskap och ledarskap genom att kombinera det bästa av akademiska och verkliga problemlösningsförmåga. De ägnas åt att hjälpa eleverna att upptäcka sina styrkor och tänka utanför lådan. Studenterna drar nytta av sin kompetens, hela tiden lär sig hur de ska ha en positiv inverkan på hur världen utför affärer.

Vi är en framträdande kropp inom företagskompetens och ser ivrigt fram emot att förmedla vår visdom till kommande generationer. Vår är en global skola med global ambition. Vi tillhandahåller en innovativ lärande som inte är begränsad av gränser, vilket ger oss en unik konkurrensfördel.

Vi söker konsekvent nya sätt att förbättra och utvecklas för att återspegla den dynamiska verksamheten. Vi är fulla av entusiasm, uppmuntran och positivitet. Majoriteten av våra masterstudenter kommer från utanför Storbritannien och våra studenter från Executive Education kommer från mer än 60 olika länder. Uppleva vår unika akademiska miljö och tillgång till det starka globala nätverket av handledare, fortsätter att skulpta framgångsrika människor och karriärer runt om i världen.

Platser

 • London

  85 Great Portland Street, London, W1W 7LT., W1W 7LT, London

  • UK Online

   UK Online, Storbritannien

   Frågor