Keystone logo
Stanford University

Stanford University

Stanford University

Introduktion

Stanford Center for Health Education, en del av Stanford Medicine, syftar till att ge globala hälso- och sjukvårdspersonal genom att tillhandahålla tillgängligt lärande som utnyttjar Stanford University erfarenhet och expertis inom medicinutövning.

SCHE står fast vid tron att utbildning ger kraft och hälsoutbildning räddar liv.

Om Stanford Center for Health Education

Stanford Center for Health Education (SCHE), en del av Stanford Medicine, syftar till att stödja vårdpersonal på alla nivåer både i USA och runt om i världen. Genom att tillhandahålla effektiv och effektiv utbildning strävar man efter att öka den globala tillgängligheten av kunniga och högutbildade vårdgivare som är utrustade för att förbättra servicenivån i världens mest utsatta områden och ha en bestående social påverkan.

Stanford Center for Health Education korta onlinekurser

SCHE har skapat en portfölj av korta onlinekurser som ger vårdpersonal en bättre förståelse för hur de kan ta hand om sina patienters mentala och fysiska välbefinnande och skapa en mer informerad allmänhet. Kurserna ger ett holistiskt förhållningssätt till hälsa, rörande träning, kost och mentalt välbefinnande, med innehåll designat av fakulteten från Stanford Medicine Center for Health Education.

Varför lära sig online med Stanford Center for Health Education

Genom sitt samarbete med GetSmarter, ett varumärke från 2U, Inc., kan SCHE leverera högkvalitativ och engagerande hälsorelaterad utbildning till arbetande yrkesverksamma över hela världen, vilket säkerställer största möjliga inverkan på globala hälso- och välmåendeutmaningar. Elever har tillgång till digitala tillgångar som återspeglar kunskapen och expertisen hos den uppskattade fakulteten vid Stanford Medicine, samt möjligheten att nätverka med medlemmar av den internationella hälsovårdsindustrin. Tack vare den flexibla onlineinlärningsmodellen passar dessa deltidskurser in i schemat för även den mest hektiska eleven, samtidigt som de ger en personlig upplevelse med support och expertfeedback.

Platser

  • Stanford

    Serra Mall,450, 94305, Stanford

    Frågor