Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Spalding University Online

Spalding University Online

Spalding University Online

Introduktion

Gå med i vårt uppdrag att tjäna andra

Vårt uppdrag är mer än ord på papper. Vi lever det. Vi delar det. Vi är stolta över det. Som en online Spalding University-student, vi inbjuder dig att ta vårt uppdrag att tjäna andra med dig ut i världen.

Spalding University är ett mångsidigt samhälle av elever som är dedikerade till att tillgodose tidens behov i traditionen för Sisters of Charity of Nazareth genom kvalitets grundutbildning och forskarutbildning liberala och professionella studier, grundad i andliga värden, med tonvikt på service och främjande av fred och rättvisa.

Varför Spalding?

Olika. Inkluderande. Medkännande.

Gå med i vårt mångsidiga samhälle av människor som i grunden skiljer sig från varandra men har samma mål att lära sig, växa och genomföra traditionen att tjäna andra med en medkännande ande.

Service till andra

Dyk in i de många möjligheter vi erbjuder att tjäna andra och göra gott.

Medkänsla i handling

Bli en del av världens första institution certifierad som ett medkännande universitet.

Mission-driven. Medkännande.

Spalding University Online är ett hem för studenter i alla åldrar, från alla samhällsskikt, som samlas för att tjäna en avancerad examen för att förbättra sina liv och andras liv. Vi inbjuder dig att gå med i vårt mångsidiga samhälle av människor som i grunden skiljer sig från varandra men delar samma mål: att lära, växa och genomföra Spalding-uppdraget att tjäna andra med en medkännande ande

Spalding University är världens första certifierade medkännande universitet i stadgan för medkänsla, en internationell, interreligiös koalition av organisationer och individer som ägnar sig åt skapandet av en rättvis ekonomi och ett fredligt globalt samhälle.

Platser

  • Louisville

    South 4th Street,901, 40203, Louisville

    Frågor