Keystone logo
Southern Cross University

Southern Cross University

Southern Cross University

Introduktion

Fakta, figurer, rankningar och utmärkelser

Southern Cross University är ett progressivt ungt och anslutet regionalt forskningsuniversitet med livliga campus i norra New South Wales och södra Guldkusten. Vi erbjuder grundutbildning och forskarutbildning och många finns i en dynamisk onlineformulär. Oavsett om du studerar på campus, online eller båda, levererar vi spännande, samtida och högkvalitativa inlärningsupplevelser.

Varför SCU?

Tider Högre Utbildning Unga Universitets Rankningar 20Bold, progressiv och bara 23 år - Southern Cross University är en av Asien-Stillahavets topp 100 universiteter och ett av världens topp 50 generations Y-universitet .

Våra moderna campus med specialbyggda toppmoderna anläggningar ligger på Australiens östkust, vid Gold Coast i Queensland och i Lismore och Coffs Harbour i New South Wales. Alla är unika regioner som är kända för sin naturliga skönhet och ekologiska mångfald, vilket ger levande laboratorier för lärande och kreativa nav för konstnärlig strävan.

Branch campus i Sydney, Melbourne och Perth drivs i samarbete med EduCo på uppdrag av Southern Cross University . Universitetet driver även The Hotel School Sydney och Melbourne i samarbete med Mulpha Australia. Vi levererar också grader med medarbetare i Kina, Papua Nya Guinea och Nya Zeeland.

Vi har ett stort och varierat utbud av kurser tillgängliga online, och erbjuder interaktiva och uppsluppna lärandes erfarenheter vart våra studenter är.

Oavsett om du studerar på campus, online eller båda, levererar vi spännande, samtida och högkvalitativa inlärningsupplevelser.

Vi strävar efter att producera akademiker som är redo för karriär, världsklar och digitalt litteratur, och som upplever en akademisk miljö som är särskiljande för sin personliga inställning.

Universitetet har ett starkt fokus på industri och samhällssamarbete för att producera engagerade lärande och forskningsresultat.

Den här anslutningen ser att Southern Cross University leder det nationella Farming Together Pilot Programmet på 13,8 miljoner dollar, som samarbetar med Northern Rivers Co-operatives Alliance och den australiensiska regeringen. Universitetet har också infört ett viktigt nytt Centrum för Organics Research med NSW Department of Primary Industries.

I den senaste Excellence in Research for Australia-rapporten uppnådde Southern Cross utestående betyg av "på världsstandard" eller högre i 24 forskningsområden. På nio forskningsområden utvärderades universitetet med högsta möjliga klassificering av "långt över världsstandard". Detta uppnåddes inom områdena geokemi, oceanografi, miljövetenskap och förvaltning, zoologi, lantbruks- och veterinärvetenskap, växt- och betesproduktion, skogsvetenskap, omvårdnad, kompletterande och alternativ medicin.

campus

Southern Cross University är ett pulserande, modernt australiskt universitet med vackra campus på Gold Coast, Lismore och Coffs Harbour.

Sydney, Melbourne och Perth gren campus (internationella studenter)

Southern Cross University gren campus i Sydney, Melbourne och Perth ligger bekvämt i de centrala affärsdistrikten.

Studier vid SCU Sydney, Melbourne eller Perth ger internationella studenter möjlighet att slutföra grundutbildning eller forskarutbildning i tre av världens mest levande städer. Southern Cross University samarbetar med EduCo Sydney Branch Pty Ltd för driften av SCU Sydney, Melbourne och Perth gren campus.

Platser

 • Coffs Harbour

  Hogbin Dr, Coffs Harbour, 2450, Coffs Harbour

 • Bilinga

  Gold Coast Southern Cross Drive,, 4225, Bilinga

  • Melbourne

   Melbourne Campus 108 Lonsdale St, 3000, Melbourne

   • Lismore

    Military Road, East Lismore, 2040, Lismore

    • Perth

     Perth Campus 297 Hay Street, East Perth, 6004, Perth

     • Sydney

      Sydney Campus Level 2, 84-86 Mary St, Surry Hills, 2010, Sydney

      Frågor