Keystone logo
Saint Mary's University of Minnesota Online

Saint Mary's University of Minnesota Online

Saint Mary's University of Minnesota Online

Introduktion

Saint Marys universitet i Minnesota: s online-utbildningsprogram

Vid Saint Marys, vi är stolta över att erbjuda online grundutbildning och examen som utformats för att komplettera scheman för att arbeta vuxna som dig. Få en prisvärd, praktisk utbildning från ett högt rankat universitet som grundas i verkliga applikationer.

St Marys universitets långa historia av innovation inom utbildning fortsätter med vårt lärandehanteringssystem på en iPad, vilket gör det möjligt att lära sig på språng. Vårt engagemang för vår Lasallian-katolska tradition av kontinuerlig inlärning, etik och framväxt av det gemensamma gottet fortsätter också. Genom våra onlineprogram arbetar vi hårt för att uppmuntra studenter att bli tankeväckande professionella och etiska ledare.

Ta klassrummet med dig

Upptäck vårt revolutionerande inlärningssystem på en iPad som lägger klasser till hands. Som student i våra online-program får du en iPad laddad med vår inlärningsplattform att använda under programmets varaktighet.

  • Njut av dina kursmaterial
  • Uppehället med klasskamrater och lärare där du än är
  • Utveckla mobila tekniker kompetens arbetsgivare värde

Få en praktisk, karriär-fokuserad utbildning i en stödjande, studentinriktad online-miljö. Läs mer om Saint Marys universitet och dess historia av pedagogisk innovation.

Platser

  • Winona

    700 Terrace Heights , 55987-1399, Winona

Frågor