Keystone logo
SIT Graduate Institute Doktorsexamen i hållbarhet – PhD (online)
SIT Graduate Institute

Doktorsexamen i hållbarhet – PhD (online)

Online

4 Years

Engelsk

Deltid

31 Jan 2025

May 2025

USD 79 500

Distansutbildning, På Campus

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Framstå som en innovativ ledare inom hållbarhetsområdet för att ta itu med socioekologisk motståndskraft, klimatförändringar, vattenbrist, matosäkerhet, miljöpolitik, ekonomisk rättvisa och mer.

Varför en doktorsexamen i hållbarhet från Sit?

Utvecklad för yrkesverksamma som arbetar för att skapa en mer hållbar framtid, doktorander i hållbarhet kommer att undersöka de sociala, ekologiska, tekniska och politiska dimensionerna av hållbara omvandlingar, förhållandet mellan vetenskap och samhälle för att främja mer hållbara framtider, och nya och inkluderande tillvägagångssätt för samhället -baserad problemlösning och hållbar utveckling.

Detta onlineprogram kompletteras med två 10-dagars internationella residens under fyra års deltidsstudier. Under det första året kommer studenterna att fördjupa sig i Lissabon, Portugal, en ledstjärna för framsteg inom innovation inom förnybar energi, marin bevarande och hållbarhet. Under det andra året övergår studenterna från teori till praktisk utforskning genom unika fallstudier i Tanzanias Zanzibars skärgård, som ligger i framkant av initiativ för blå ekonomi.

Studenterna kommer att utveckla färdigheter inom forskning, organisatoriskt ledarskap, policyutveckling och kommunikation för att bidra till att mildra klimatförändringarna, förespråka social rättvisa och förnya hållbara affärsmetoder för ekonomiskt välstånd. Utexaminerade från programmet kommer att vara beredda att leda grupper med flera intressenter eftersom de kommer att vara effektiva kommunikatörer i policykretsar, akademiska och organisatoriska sammanhang och populärvetenskap.

SIT:s globala fakultet ger erfarenhet av både undervisning och mentorskap och tillämpat arbete inom många aspekter av hållbarhet, från integrerat bevarande, klimatförändringar, livsmedelssäkerhet, miljöstyrning och hållbart företagande och teknologi. Med SIT:s globala nätverk och långa historia av erfarenhetsbaserat lärande kommer studenterna att få ett unikt globalt perspektiv de kan tillämpa på sina karriärer.

Antagningar

Stipendier och finansiering

Läroplan

Studieavgift för programmet

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

 • Mba i hållbar utveckling och diplomati
  • Washington, Amerikas förenta stater
  • Gambia Online, Gambia
 • MS i Sustainability Management
  • Online USA
 • Kandidatexamen i hållbarhet
  • Online USA