Keystone logo
Singapore Business School

Singapore Business School

Singapore Business School

Introduktion

Singapore Business School (SBS) grundades 2014 och arbetade fram till 2020 främst inom B2B-segmentet. På grund av situationen med Covid-19 gick skolan över till B2C-segmentet.

Det främsta skälet till att skapa denna skola var att öppna möjligheter för alla. SBS är en ledande online handelsskola som erbjuder det mest prisvärda MBA-programmet och det med de lägsta kraven. Vårt mål är att ge tillgång till en mycket uppskattad företagsutbildning till det bredaste utbudet av människor från många länder.

Vi tog många steg för att göra vårt program så billigt som möjligt, så det skulle vara överkomligt även för personer med lägre inkomster än genomsnittet som är mest intresserade av att förändra sin ekonomiska situation. Att få en MBA-examen kan leda till en betydande karriärförändring.

Vi sänker alla onödiga kostnader för att uppnå det. Vi deltar inte i rankningar och köper inte dyra ackrediteringar. Våra elevers resultat talar för sig själva. Vi har inget campus och vår utbildning är 100% online.

Men vad som är viktigare, vi förändrar våra elevers liv till det bättre, och det är vår mest enastående prestation.

Platser

  • Singapore

    Singapore, Singapore

    Program

    Frågor